look997 Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca Lewy górny róg - mój Gigabyte M32QC Prawy dolny róg - Gigabyte M32QC mojego siostrzeńca 6 SEKUND vs 3 SEKUNDY, na zmianę rozdzielczości. PYTANIE: Masz monitor Gigabyte M32QC? Pokaż, ile u ciebie trwa zmiana rozdzielczości, nagraj to i wyślij mi tutaj. Tak się dzieje już w BIOS, na Linux, na Windows, z Chromecast - wszędzie tak samo. Więc nie wygląda to na kwestię sterownika. System już dawno gotowy do pracy, a ekran nadal czarny. Tak przy włączaniu PC (etap, kiedy można wejść w BIOS), przy włączaniu ustawień BIOS, na starcie systemu, przy zmianie HDR, zmianie TTY - w tych miejscach przeszkadza. Przy zmianie częstotliwości odświeżania, zmianie rozdzielczości, FreeSync też tak jest. No wszędzie. Czy Linux, czy Windows, czy BIOS. Nie widać ekranów początkowych przy włączaniu PC, przy włączaniu Windows, przy włączaniu Linux. A wątek jest z pytaniem, żeby nagrać jak u ciebie się to zmienia, jeśli też masz ten monitor. Z Chromecast HD jest to samo, jakby ktoś myślał, że to wina mojego PC. https://streamable.com/2kxhyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...