elo Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 WItam. Mam kilka pytan. 1. Jesli mam slabego kompa (Amd k6-2 350 mhz), i mam problem z odtwarzaniem divx, bedzie problem z odbiorem TV przez karte? 2. Ktora z obecnych kart dostepnych na rynku bysci polecili?Chodzi mi rownierz o mozliwosc dekodowania kanalow z pakietu Cyfry+. Z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Z odbiorem TV nie będziesz miał problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Ad2. Do dekodowania cyfry+ obecnie najlepsza jest taka karta: Można też będzie jeszcze przez jakiś oglądać używając takiej karty: Inne karty do dekodowania cyfry+ się nie nadają, chociaż ostatnio w internecie krążą różne plotki na ten temat... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...