A_macholl Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca Jak w temacie musze dokupić dysk 2TB. Będzie służył tylko do trzymania danych związanych z AI. Może ktoś coś polecić?? Mam już 2x(KC3000 1TB), 2TB kosztuje 700zl, niby niedużo ale może jest coś tańszego i sprawdzonego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca https://proline.pl/dysk-patriot-ssd-viper-vp4300-lite-2tb-m-2-pcie-nvme-gen4-vp4300l2tbm28h-p8118712 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Zajrzyj na pepepra ,co cie interesuje.Moze wstrzelisz sie w dobra promocje Byle nie qlc Edytowane 22 Czerwca przez karro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca Jak tylko do danych to Lexar nm620 - ca. 4 stówy, zależnie od promo. Wprawdzie wydajnością nie powala, no ale generalnie nie musi w tym przedziale cenowym. Mam kilka takich dysków, w sumie użytkuję dwa w stacjonarce, jeden z laptopie, jeden z ps5 (wyższy model) i jeszcze kilka ludziom wkładałem i bardzo dobre dyski. Przy podobnym budżecie nawet pokusiłbym się o model nm720 lub 790. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemusek Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca Super tani to lexar nm620 za 399, trochę droższe dramlessy jak nm790 499 (ostatnio z kodem x-kom oba). PX700 nie wiadomo co siedzi (pierwotnie maxio1602a i jakieś tlc, micron albo ymtc) też 499. Viper vp4300 lite to maxio 1602a i ymtc (x3-9070) - to samo co nm790. W podobnej cenie (~530) jest na ymtc+maxio hisemi future. Wyróżnia się dużym op więc i tbw. Reszta sensownych 600+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...