ckrisckris Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Jak w temacie, moja Mama ma samsunga galaxy 10, zapewne z androidem 9. Spotkam się z nią dopiero za kilka tygodni i spróbuje aktualizować androida, ale nie wiem czy dostępna wersja na jej model wspiera taka funkcjonalność. Edytowane 2 Lipca przez ckrisckris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Opublikowano 24 Lipca Jeśli ten sprzęt jeszcze chodzi i ma aktualizacje, to nadal będzie to dość stary Android. Sama funkcja antyspamu jest realizowana przez Telefon (aplikację do rozmów). A tę zawsze można zmienić na tę od Google (jeśli tylko będzie ona współpracować ze starą wersją Androida). Zrób aktualizację systemu. Jeśli funkcji nadal nie będzie, to proponuję instalację aplikacji od Google, czyli chyba tej: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer&hl=pl Niestety nie ma podanej konkretnej wersji Androida, która musi być na telefonie. Dla osób starszych jakimś rozwiązaniem jest całkowite zablokowanie numerów niezapisanych w książce. To ustawienie powinno być w telefonie nawet w aktualnej wersji systemu. Ostatecznie zostaje sprzedaż tego telefonu i zakup czegoś nowego z tą funkcją. Galaxy 10 (zgaduję, że mowa o S10) to jest już starszy sprzęt i obecnie telefon poniżej 1000 zł będzie wydajnościowo zbliżony do niego. Jak rozmiar nie jest problemem, to taki Samsung A15 za 599 już powinien starczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września ja korzystam z aplikacji "odebrać telefon" korzysta ona z bazy danych , gdzie ludzie zgłaszaja spam.Jest darmowa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...