szary_wolf Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Opublikowano 10 Lipca Mam takie pytanie. Unowocześniam komp(do wymiany płyta główna, procek, pamięci i oryginalna kupiona licencja windows 11 home BOX) i mam tu pytanie co do tego BOX. Czy to prawda że w odróżnieniu od OEM można wersje BOX instalować na różnych kompach tzn. jak zainstaluje na jednym i mi się powiedzmy znudzi to moge ją odinstalować i zainstalować legalnie na innym kompie? No bo w przeciwienstwie wersja OEM przypisuje się do płyty głównej i legalnie nie da się już tego winda na innym kompie zainstalować tzn. da się sztuczkami. Ale teoretycznie bo nielegalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amoros Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Opublikowano 11 Lipca Tak,wersja box jest właśnie przeznaczona do takich zmian,przez to jest nieco droższa w momencie zakupu.Przed zmianami musisz tylko odinstalować z danego komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary_wolf Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Opublikowano 11 Lipca OK dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...