WEB Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Czy mżliwe jest to , że na AXP 2400+ przy otwartej obudowie, w spoczynku, na założonym CoolerMaserze mam 30-31 st? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 troszke mało.Ale po jakim czasie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 po 5 min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 to całkiem mała ta temp.Może troszkę za mała. A gdy zamkniesz obudowe to jaką masz?? I jaka jest temp. po godzinie?? obudowa otwarta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Jakim CoolMasterze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 CoolerMaster EP5-6I11-A1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 to i tak masz moim zdaniem za niską temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 no włąśnie tak pokazuje mi Sisoft Sandra 2002 BIOS pokazuje 67 st - co znawu wydaje mi się za wysokie Sisoft Sandra 2002 pokazuje 67 ale niby że z zasialcza BIOS pokazuje 35 st - na MOBO i tyle samo Sisotf Sandra Speed Fan pokazuje temp03 66 temp02 35 temp01 30 dokładnie w takiej kolejności i ja juz nic z tego nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 To jest nieralne- płyta źle podaje i tyl Patrz tu http://www.tweak.pl/artykul/coolermaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 już czytałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 66C po 5 minutach to jest za dużo. Sprawdż sandra 2003max.Sprawdz czy radiator jest ciepły Jesli jest zimny to spróbuj go bardziej docis do proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 no włąśnie tak pokazuje mi Sisoft Sandra 2002 BIOS pokazuje 67 st - co znawu wydaje mi się za wysokie Sisoft Sandra 2002 pokazuje 67 ale niby że z zasialcza BIOS pokazuje 35 st - na MOBO i tyle samo Sisotf Sandra Speed Fan pokazuje temp03 66 temp02 35 temp01 30 dokładnie w takiej kolejności i ja juz nic z tego nie wiem Trzeba była tak odrazu na 67c na procu, niestety musisz trochhę wyluzować bo zadługo to się tym prockiem nie pocieszysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 komp jest wyłączony pisze z innego by móc się cieszyć jak najdłużej ale na starcie mam 55 stopni (komp nie chodził całą noc) to chyba raczje tez nie możliwe (po 20 sek) Radiator ciepły ale nie ma więcej jak 50 stopni, bo już sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 na moim athalonie xp 2400@2700 po kilkugodzinnej grze w Renegade (taka gra fpp/tpp :)) pokazuje mi 33C, w bios przy starcie pokazuje 27, w sisoft sandra, speedfan i easytune4 pokazuje 33, na nie podkreconym temp wachala sie do 30 :o, mam wc od thermaltake, pewnie moja plyta przeklamuje temp o dobre 5 - 10 stopni.. aha bloczek wodny jest calkowicie chlodny po kilkugodzinnej pracy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 No tak ale ja nie mam wc a temp wydaje mi się za niska lub za wysoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 aha na boxowym coolerku pokazywalo mi az 55 takze juz nie wiem :s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 no ja też mam boxowy coolerek :s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...