Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No i mamy wakacje..... i poltora miesiaca bez kompa... BOZE!! mysle ze jakas kafejka bedzie na tym zadupiu gdzie jade :) PAPA wszystkim.... wracam po wakacjach <płacze> ::) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Papa. Kurde tyle czasu bez kompa jak to wytrzymasz. Chociaż GBA sobie weź :) Udanego wypoczynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 PAAA... :) Napisz do nas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 GB nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja wyjezdzam za tydzien i nie bede miec kompa przez tylko 3 tygodznie. Nie wiem czy bedzie tam cafejka ale jezeli tak to cala kase tam przepuszcze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja wyjezdzam za tydzien i nie bede miec kompa przez tylko 3 tygodznie. Nie wiem czy bedzie tam cafejka ale jezeli tak to cala kase tam przepuszcze. :) Nie lepiej na piffffffffffo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Jest złoty środek :lol: Krata piva i do kafejki :arrow: :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 mój rekord bez komputera to 3 miesiace ale warto bylo..... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 mój rekord bez komputera to 3 miesiace ale warto bylo..... :lol: :lol: :lol:CZEMU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Nie mialem monitora i tak jakos zlecial pierwszy miesiac a drugi i trzeci bardzo szybko zlecial nawet o tym nie myslalem a potem mialem kase i wkoncu poszedlem do sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 a ja nie mialem kompa przec cale wakacie 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 EE, l00zik, bez kompa jest fajnie :) Tyle czasu sie ma, wogole jakos fajniej - ofkoz jesli jestes gdzies z jakas fajna ekipa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 bylem tydzien na obozie harcerskim, tyle, ze z klubem zaprzegowym (wiecie...malamuty, husky i te sprawy) na mazurach... ja pier**** jakie tam jest zaje*** powietrze.... bylem bez kompai kur** zniknal mi problem z bezsennoscia!!!!!!! ja kce wyjechac jeszcze! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Mój rekord bez kompa to 18 lat (wtedy dostałem pierwszego) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 prawda jest taka ze jak sie gdzies wyjerzdza i jest fajnie to zapomina sie o komputerze !! tylko musi byc co robic ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No i wakacje,a ja dzisiaj mam już loooty!!! A jutro do przcy... heheh ciekawe jak ranoi bede wyglądał... Pozdroofffkkka!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Moj rekord to 1 rok bez kompa, w wojsku wtedy bylem :wink: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ale zescie temat wyciagneli :P a ja wlasnie wrocilem z nad morza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja bylem 2 tygodnie bez kompa i jakos wytrzymalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja ostatnio 4dni bez kompa bo zasilacz mi padl :((((. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja niemialem kompa w latach 1984-1995 ;P a pozniej to krotkie przerwy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...