SheZ91 Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Opublikowano 17 Lipca Witam, Jak w temacie. Czy poleci ktoś jakiś monitor do 1800zl pod rtx 4080 super I r7 7800x3d? Nienwiem czy powinienem celować w 4k czy 2k? Nie miałem komputera od 10 lat i nie znam się na dzisiejszych technologiach ani nienwiem czym się kierować. Monitor głównie do gier multi jak jak i single player. Najlepiej 27 cali. Nie do filmów jako im mam tv 4k. Myślałem nad czymś takim ale może znajdziecie coś lepszego https://www.x-kom.pl/p/1163355-monitor-led-27-265-284-iiyama-g-master-gb2790qsu-b5-gold-phoenix.html Monitor 27" iiyama G-Master GB2790QSU-B5 Gold Phoenix IPS WQHD | 240Hz | 1ms | HDR | FreeSync Premium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Opublikowano 17 Lipca Witam na YT wpisz, morele monitor, wyskoczy taki youtuber Stilgar, zapoznaj się z jego materiałami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Jak masz taką konfigurację to dopłać do monitora OLED 27 cali. Warto np Monitor LG 27GR95QE-B Znajdziesz również takie za 2500zł Edytowane 17 Lipca przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...