Aldaranx Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca Witam Zastanawiam się nad kupnem karty do 3k , monitor w rozdzielczosci 2560 x 1440 Do TV w 4K raczej nie bede sie podpinał , zastanawiam się nad 7900 GRE. Podobna wydajność 4070 a nawet 3080 TI. Procek AMD 5600x OC na 4.5 , RAM 32 GB OC na 3600. Prosiłbym o jakieś sugestie w co celować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king2127 Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca (edytowane) A jaki masz zasilacz ? Ja na twoim miejscu brałbym GeForce RTX™ 4070 Super, wersję ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER EVO chyba że jesteś fanem AMD . Edytowane 20 Lipca przez king2127 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaranx Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca Miałem kiedys 1060 - byłem zadowolony. Teraz mam Vege 56 i odkąd przeszedłem na 1440 z FullHD brakuje mocy przerobowej,w koncu to karta sprzed 7 lat. Nie mam jakichś animozji co do Red vs Green , chociaż polityka firmy i ceny względem wydajności przeważają szalę na korzyść czerwonych. Ale to moja subiektywna ocena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca https://www.krsystem.pl/gigabyte_nvidia_geforce_rtx_4070_super_gaming_oc_12g_dlss_3-item-73415.html?64336&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=57741139-49ac-7cc4-6c25-4676ad657dee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca Witam RX 7900 GRE vs RTX 4070 Super oferują wydajność na bardzo podobnym poziomie. ale posiadasz zasilacz ino 600W do RX 7900 GRE może to już być za mało. a ta Vega 56 , będzie na sprzedaż ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaranx Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca W tym przypadku Radek bije 4070 , amoge go wyrwac za 2600. Tak Vega mi nie bedzie potrzebna.Uzywałem ją do grania(żadne kopanie czy coś takiego).Do tego mam profil undervoltingu co podbija wydajność tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 23 minuty temu, Aldaranx napisał: Tak Vega mi nie bedzie potrzebna. to jak byś zamieszczał ogłoszenie na OLX czy Alledrogo to mógł byś zamieścić stosownego linka. 25 minut temu, Aldaranx napisał: amoge go wyrwac za 2600 ja tez i to normalnie kupując z sklepu xD https://www.morele.net/karta-graficzna-sapphire-radeon-rx-7900-gre-pure-16gb-gddr6-11325-03-20g-13190744/ https://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-radeon-rx-7900-gre-gaming-oc-16gb-gddr6-gv-r79gregaming-oc-16gd-13190070/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaranx Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Opublikowano 20 Lipca Jak chcesz to ci odsprzedam tą Vege.Nie mam zamiaru się wzbogacać na tym dasz 200 zł i będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaranx Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Opublikowano 21 Lipca Wybór padł na Radeona z Gigabyte , najwyższe taktowania zegarów w trybie Boost plus cena . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Opublikowano 22 Lipca (edytowane) W dniu 20.07.2024 o 19:21, Aldaranx napisał: Jak chcesz to ci odsprzedam tą Vege.Nie mam zamiaru się wzbogacać na tym dasz 200 zł i będzie ok. Z chęcią od Ciebie odkupie Edytowane 2 Sierpnia przez XvAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...