Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

hyh spoko... niektórzy się zapierają że ta karta nie jest do gier... to do czego ona jest? =]... looknijcie na to:

http://www.pc.com.pl/lab_pokaz.asp?lab=219&str=1599[/url]

I co podniecilo cie to ? kurde wy to chyba macie kompleksy bo juz ktorys post jest o tym ! nudni jestescie !

A ja zyje nadzieja ze z tej karty cos bedzie ! i

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyh spoko... niektórzy się zapierają że ta karta nie jest do gier... to do czego ona jest? =]... looknijcie na to:

http://www.pc.com.pl/lab_pokaz.asp?lab=219&str=1599[/url]

I co podniecilo cie to ? kurde wy to chyba macie kompleksy bo juz ktorys post jest o tym ! nudni jestescie !

A ja zyje nadzieja ze z tej karty cos bedzie ! i

Chyba mamy tu syndrom 3DFXa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

libero... te żyjesz nadzieją, że z tej karty coś będzie a ja na nią 18 baniek uzbierałem ( wiem jeszcze 3 :P), ale szczerze mi sie jej odechciało, po części zniszczyły ją zapowiedzi co to ca cudo nie będzie... i ta cena...

P.S. aha... i nie mam żadnych kompleksów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

libero... te żyjesz nadzieją, że z tej karty coś będzie a ja na nią 18 baniek uzbierałem ( wiem jeszcze 3 :P), ale szczerze mi sie jej odechciało, po części zniszczyły ją zapowiedzi co to ca cudo nie będzie... i ta cena...

To nie do Ciebie - to do Libero. I oczywiscie jako zart :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie do Ciebie - to do Libero. I oczywiscie jako zart :wink:

Moze i syndrom 3dfx ! i nawet jak by nie byl to zart to bym sie nie obrazil ! bo lubie ta firme lubie tez matroxa :) jestem sentymentalny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozglądnij się za ATi Radeon 8500XT 128MB :) Gigabyte takie coś wypuścił, ma to właśnie 128MB DDR (BGA) o czasie dostępu 3,3ns, do tego taktowanie 300MHz dla GPU i 600MHz dla pamięci... Inna sprawa, że nie widziałem tego nawet u polskiego dystrybutora Gigabyte'a (a jest nim JTT).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozglądnij się za ATi Radeon 8500XT 128MB :) Gigabyte takie coś wypuścił, ma to właśnie 128MB DDR (BGA) o czasie dostępu 3,3ns, do tego taktowanie 300MHz dla GPU i 600MHz dla pamięci... Inna sprawa, że nie widziałem tego nawet u polskiego dystrybutora Gigabyte'a (a jest nim JTT).

Tez poluje na tą karte 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekaj z tymi 1.9 tys. zl. na P10. P10 to bedzie karta zajebista !!!

Mowisz tak jak bys widziala testy i wyniki ! ja bym wszczegulnosci w tym temacie nie prorokowal bo jak widzisz matrox tez mial byc extra a wyszlo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekaj z tymi 1.9 tys. zl. na P10. P10 to bedzie karta zajebista !!!

Mowisz tak jak bys widziala testy i wyniki ! ja bym wszczegulnosci w tym temacie nie prorokowal bo jak widzisz matrox tez mial byc extra a wyszlo...

Tak, tu sie z toba zgodze, ale sama mozliwosc ze ta karte bedzie mozna w kazdym momencie przeprogramowac to juz jest zajebsite.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cytat z www.pc.com.pl:

"Acha - jeszcze słówko na temat ceny Matrox Parhelii. Kart tych nie można jeszcze kupić, ale można je już zamówić w kilku polskich sklepach. Sprzedawcy wycenili je na 2100 zł brutto."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...