Pugal Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Witam Ostatnio zmieniłem grafę z radka 9000 na asusa Gf4 Ti4200 i zaczęły się problemy.Wywala mi gierki i 3dmarki.3dmark 2003 czasami przejdzie.Nigdy wcześniej nie miałem takich rzeczy ani na radku ani na gf2 mx.Próbowałem wszystkie stery i na 98SE i na XP i to samo.Kartę wziąłem do kumpla i raz 3dmark2003 poszedł ,a za drugim razem wyskakuje błąd file Ur[ corupted cos takiego.Ostatnio zresetowł z 3dmarka i było napisane w XP:Wydaje się że przyczyną problemu jest plik ANV4DISP.dll PAGE__FAULT__IN__NONPAGED__AREA poniżej jakieś pouczenia i na dole jeszcze :Informacje techniczne ANV4DISP.dll adres BFB387E8,base at BFA7D000,DATE STAMP 3D6FF583. Po 3 dniach siedzenia przy kompie jestem zielony co to może być.Jedyne co mi przychodzi do głowy to trefna karta.Dodam jeszcze ,że wsadziłem dodatkowy wiatrak wewnątrz obudowy. Będę wdzięczny za wszystkie opinie i rady. Pozdrawiam :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 format dysku, przeinstalowanie systemu to pomoze, jak wiadomo sterowniki ATI i Nvidia raczej sie nie lubia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...