reed Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 j.w. Kiedys (przed urlopem) obiecalem komus oddac kolumny bez glosnikow. Niestety, z powodu sklerozy zapomnialem komu, obiecalem tez fotki tych skrzyn. Zainteresowana osobe prosze o kontakt na maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Było?! Więc SZUKAJ !! :lol: :wink: Ale dajesz przykład innym, no nie moge ;) <joke> ;) hehe ps. napisz to jeszcze w podpisie to chyba predzej ktos cie znajdzie niz postu ktory zaraz spadnie na "niziny" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 muahahaha, sluszna zjepka; brawo jacus; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Było?! Więc SZUKAJ !! :lol: :wink: Ale dajesz przykład innym, no nie moge ;) <joke> ;) hehe ps. napisz to jeszcze w podpisie to chyba predzej ktos cie znajdzie niz postu ktory zaraz spadnie na "niziny" ;) A moze obiecywal na PW???? I tez znajdziesz???? Buhahahaha Ale widze ze dzieki temu lepiej sie poczules. Zajebiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Brawo jonathan, też tak własnie myśle teraz. Jesli na PW to niech pogada z marco co by przejrzał je w panelu ... ;) Więc wciaz uwazam ze ten temat jest niepotzrebny ;) Dzieki. Włascie sie zajebiscie czuje przez to ze to napisałem. Zasnąć nie moge ;) Ach zaraz sie zleje bo taki jestem szczesliwy !! ;) ps. wiem juz o co chodzi... spoko rozumiem ciebie!! :) Przespij się a to minie .. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Brawo jonathan, też tak własnie myśle teraz. Jesli na PW to niech pogada z marco co by przejrzał je w panelu ... ;) Więc wciaz uwazam ze ten temat jest niepotzrebny ;) Dzieki. Włascie sie zajebiscie czuje przez to ze to napisałem. Zasnąć nie moge ;) Ach zaraz sie zleje bo taki jestem szczesliwy !! ;) ps. wiem juz o co chodzi... spoko rozumiem ciebie!! :) Przespij się a to minie .. ;) To moze i mnie oswiecisz???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Sie nasmiewacie z Reed'a. Jak wy zakladacie po 20 bezsensownych topicow dziennie to jakos nikt z was takich pajacow nie robi. Zazwyczaj konczy sie na "szukaj", albo "było". A Reed'owi zdarzy sie pare na pol roku i juz go jedziecie. To nie fair. Zastanowcie sie nad soba... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Sie nasmiewacie z Reed'a. Jak wy zakladacie po 20 bezsensownych topicow dziennie to jakos nikt z was takich pajacow nie robi. Zazwyczaj konczy sie na "szukaj", albo "było". A Reed'owi zdarzy sie pare na pol roku i juz go jedziecie. To nie fair. Zastanowcie sie nad soba... Pozdro Lizus :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Sie nasmiewacie z Reed'a. Jak wy zakladacie po 20 bezsensownych topicow dziennie to jakos nikt z was takich pajacow nie robi. Zazwyczaj konczy sie na "szukaj", albo "było". A Reed'owi zdarzy sie pare na pol roku i juz go jedziecie. To nie fair. Zastanowcie sie nad soba... Pozdro Lizus :P Jaki lizus?? Poprostu zaczyna mnie to irytowac. Jak normalny user zalozy jakis dziwny topic to jest OKA i nikomu za bardzo nie przeszkadza. Ale jak moder zaklada taki topic to od razu najazd na niego. Nie mam potrzeby sie podlizywac moderom bo w przeciwnosci do wiekszosci staram sie przestrzegac regulaminu. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 -el' Presidente- ja sie nei naśmiewał, po prostu s nowdów odpowiedziałem n niego w taki sposob, bo mi sie zachiało.. ;) Przynajmniej nie musi by przyklejac bo jakoś utrzymuje sie na wierzchu ;) jonathan: nie bo nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 -el' Presidente- ja sie nei naśmiewał, po prostu s nowdów odpowiedziałem n niego w taki sposob, bo mi sie zachiało.. ;) Przynajmniej nie musi by przyklejac bo jakoś utrzymuje sie na wierzchu ;) jonathan: nie bo nie chce CZyli tak malo ci potzreba do szczescia. Cieszy mnie to. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Pewnie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Fajnie, pojezdziliscie sobie po reedzie, OK jeszcze zyje :P Ale nadal nie odezwal sie ten poszukiwany gosc. Dla pelnej jasnosci : uzywalem SZUKAJ, ale ciezko jest przegladanc kilka tysiecy postow, jako ze zaproponowalem to komus w nie moim topicu, tylko przy okazji jakiejs innej rozmowy. Czy to ze szukam tego goscia to az takie przewinienie ? W koncu na Oslej to dalem i nie przyklejalem. Ehhhhhhhhh. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 hehe o to nawet ja sie nie bede czepial, reed ma racje robi komus przysluge wiec o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zaratowałem sobie i tyle :/ reed: wielu tak mysli dlatego tez zakłada nowe tematy bo im sie nie chce szukac ;) ZARTUJE !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 a tak z czystej i wrodzonej ciekawosci moglbys powiedziec co to za pudla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 a tak z czystej i wrodzonej ciekawosci moglbys powiedziec co to za pudla ? Thompsony stare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 I ................... nic/nikt ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 moze ten "ktos" wyjechał na urpol .. zdaza sie .. przyklej topic i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Podnosze znowu topic na gore, moze ten ktos sie odezwie :) Zamieszczam tez fotki "zwymiarowane fachowo" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 MALE ALE :) o ile sie nie myle to nie sa tomphsony tylko podroobki z unitry cos ala space 86 czy jakos tak - robili oni nm sanyo glosniki :) a naprawde byla to unitra - podobnie z tomphsonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 MALE ALE :) o ile sie nie myle to nie sa tomphsony tylko podroobki z unitry cos ala space 86 czy jakos tak - robili oni nm sanyo glosniki :) a naprawde byla to unitra - podobnie z tomphsonem Pojecia nie mam. kupowalem je z 3ciej reki, bez papierow, a ze tomsony to wydedukowalem po blaszkach z charakterystyka jakie byly przykrecone do nich. (mam je jeszcze :) ) Mozliwe ze to podrooby, nie sprawdze tego teraz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 ehhhhhh : / http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=418091#418091 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ehhhhhh : / http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=418091#418091 Dzieki :) Dlaczego :/ ?? Szukalem, tylko nie wpadlem na to ze to na Oslej bylo, szukalem na Sprzecie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ehhhhhh : / http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=418091#418091 :arrow: co by bylo, gdyby B3T0N'a nie bylo ;) to sie nazywa pamiec i umiejetnosc wyszukiwania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 to " : / " oznaczalo , ze wszystscy mowicie zeby szukac , a sami nie potraficie znalezc ja uzylem wysszukiwarki i od razu znalazlem a wyszukiwanie bylo takie : szukaj slow kluczowych - wpisalem "kolumny" szukaj autora - wpisalem reed i wszystko jasne pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...