Skocz do zawartości
reed

Skrzynie/kolumny glosnikowe - komu obiecalem ??

Rekomendowane odpowiedzi

Było?! Więc SZUKAJ !!  :lol:  :wink:

Ale dajesz przykład innym, no nie moge ;) 

<joke> ;) hehe

ps. napisz to jeszcze w podpisie to chyba predzej ktos cie znajdzie niz  postu ktory zaraz spadnie na "niziny" ;)

A moze obiecywal na PW???? I tez znajdziesz???? Buhahahaha

Ale widze ze dzieki temu lepiej sie poczules. Zajebiscie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo jonathan, też tak własnie myśle teraz.

Jesli na PW to niech pogada z marco co by przejrzał je w panelu ... ;) Więc wciaz uwazam ze ten temat jest niepotzrebny ;)

Dzieki. Włascie sie zajebiscie czuje przez to ze to napisałem. Zasnąć nie moge ;)

Ach zaraz sie zleje bo taki jestem szczesliwy !! ;)

ps. wiem juz o co chodzi... spoko rozumiem ciebie!! :) Przespij się a to minie .. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo jonathan, też tak własnie myśle teraz. 

Jesli na PW to niech pogada z marco co by przejrzał je w panelu ... ;) Więc wciaz uwazam ze ten temat jest niepotzrebny ;) 

Dzieki. Włascie sie zajebiscie czuje przez to ze to napisałem. Zasnąć nie moge ;) 

Ach zaraz sie zleje bo taki jestem szczesliwy !! ;)

ps. wiem juz o co chodzi... spoko rozumiem ciebie!! :) Przespij się a  to minie .. ;)

To moze i mnie oswiecisz????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie nasmiewacie z Reed'a. Jak wy zakladacie po 20 bezsensownych topicow dziennie to jakos nikt z was takich pajacow nie robi. Zazwyczaj konczy sie na "szukaj", albo "było". A Reed'owi zdarzy sie pare na pol roku i juz go jedziecie. To nie fair. Zastanowcie sie nad soba...

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie nasmiewacie z Reed'a. Jak wy zakladacie po 20 bezsensownych topicow dziennie to jakos nikt z was takich pajacow nie robi. Zazwyczaj konczy sie na "szukaj", albo "było". A Reed'owi zdarzy sie pare na pol roku i juz go jedziecie. To nie fair. Zastanowcie sie nad soba...

Pozdro

Lizus :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdro

Lizus :P

Jaki lizus?? Poprostu zaczyna mnie to irytowac. Jak normalny user zalozy jakis dziwny topic to jest OKA i nikomu za bardzo nie przeszkadza. Ale jak moder zaklada taki topic to od razu najazd na niego.

Nie mam potrzeby sie podlizywac moderom bo w przeciwnosci do wiekszosci staram sie przestrzegac regulaminu.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-el' Presidente- ja sie nei naśmiewał, po prostu s nowdów odpowiedziałem n niego w taki sposob, bo mi sie zachiało.. ;)

Przynajmniej nie musi by przyklejac bo jakoś utrzymuje sie na wierzchu ;)

jonathan: nie bo nie chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-el' Presidente- ja sie nei naśmiewał, po prostu s nowdów odpowiedziałem n niego w taki sposob, bo mi sie zachiało.. ;)

Przynajmniej nie musi by przyklejac bo jakoś utrzymuje sie na wierzchu ;)

jonathan: nie bo nie chce

CZyli tak malo ci potzreba do szczescia.

Cieszy mnie to. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, pojezdziliscie sobie po reedzie, OK jeszcze zyje :P

Ale nadal nie odezwal sie ten poszukiwany gosc.

Dla pelnej jasnosci : uzywalem SZUKAJ, ale ciezko jest przegladanc kilka tysiecy postow, jako ze zaproponowalem to komus w nie moim topicu, tylko przy okazji jakiejs innej rozmowy.

Czy to ze szukam tego goscia to az takie przewinienie ?

W koncu na Oslej to dalem i nie przyklejalem.

Ehhhhhhhhh. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MALE ALE :) o ile sie nie myle to nie sa tomphsony tylko podroobki z unitry

cos ala space 86 czy jakos tak - robili oni nm sanyo glosniki :) a naprawde byla to unitra - podobnie z tomphsonem

Pojecia nie mam.

kupowalem je z 3ciej reki, bez papierow, a ze tomsony to wydedukowalem po blaszkach z charakterystyka jakie byly przykrecone do nich. (mam je jeszcze :) )

Mozliwe ze to podrooby, nie sprawdze tego teraz :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to " : / " oznaczalo , ze wszystscy mowicie zeby szukac , a sami nie potraficie znalezc

ja uzylem wysszukiwarki i od razu znalazlem

a wyszukiwanie bylo takie :

szukaj slow kluczowych - wpisalem "kolumny"

szukaj autora - wpisalem reed

i wszystko jasne

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi