Bagiennik Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Wchodzę ostatnio na dysk c: i oniemiałem ....... 8O Sały dysk zapchany katalogami....... fuck1, fuck2.... fuck9999 .... fuck Użyłem skanera antywirusowego i wykryło mi jakiegoś trojana. Usunąłem niebezpieczny plik ale te "FUCKI" zostały.... Wystarczy jak je fizycznie usunę i będzie ok ???? :?: Pomocy bo się bje o kompa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 I tak masz poza gg parę głupich gierek pewnie wiec nie ma co się namyslac i działac ;) Usuwaj je.. juz nic nie powinno sie stac gorszego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Moim zdaniem usuwaj katalogi same w sobie nie powinny zrobić Ci nic złego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Cytat I tak masz poza gg parę głupich gierek pewnie wiec nie ma co się namyslac i działac ;) Usuwaj je.. juz nic nie powinno sie stac gorszego :/ nierozumiem na jakiej podstawie stwierdzasz ze gosciu ma ''poza gg pare glupich gierek'' ? a tak wracajac do tematu to w wiekszosci przypadkow trzeba sformatowac dysk... ale najpierw zrob tak jak radzi jacek_36, pozniej sprawdz w uruchom-> msconfig i zobacz czy masz tam jakis nieznany ci program jesli tak znajdz jego umiejscowienie i skasuj na samym koncu posprawdzaj procesy i zrob dokladnie tak jak z msconfigiem, jesli to nie pomorze to format.:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 :| ;) - znasz znaczenie tego? :| - po raz drugi ale nei mam na mysli tego ze nie skumałes mojego zartu :/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Cytat :| ;) - znasz znaczenie tego? :| - po raz drugi ale nei mam na mysli tego ze nie skumałes mojego zartu :/ :) ech.. rozumiem jakbym widzial to jako ;) ale nieznam animowanych odpowiednikow tych buziek bo ich nieuzywam:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edi730 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 http://www.haker.com.pl/ moze czegos sie dowiesz o konikach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...