cygan600 Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decay Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia Mój kolega miał podobny problem i go rozwiął,ale szczerze niepamiętam jak (Spróbuje się z nim skontaktować ale nie pomaga to że jestem jakoś tysiące kilometrów od niego) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) Przeinstaluj stery,msi afterburner.Odinstauj fan control Edytowane 4 Sierpnia przez karro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan600 Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2 godziny temu, decay napisał(a): Mój kolega miał podobny problem i go rozwiął,ale szczerze niepamiętam jak (Spróbuje się z nim skontaktować ale nie pomaga to że jestem jakoś tysiące kilometrów od niego) był bym bardzo wdzieczny Godzinę temu, karro napisał(a): Przeinstaluj stery,msi afterburner.Odinstauj fan control juz sprawdzam Godzinę temu, karro napisał(a): Przeinstaluj stery,msi afterburner.Odinstauj fan control dalo by rade to zprecyzowac? czy znajde jakis film na yt albo cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decay Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia Kolegą powyżej ma rację w przypadku mojego znajomego to rozwiązanie zadziałało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan600 Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 12 godzin temu, decay napisał(a): Kolegą powyżej ma rację w przypadku mojego znajomego to rozwiązanie zadziałało u mnie przeinstalowanie sterów nie pomoglo fan control odinstalowalem i dalej nic ja juz nie wiem co mam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decay Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia To niestety masz chyba inny problem(w sensie innej natury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_8011 Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia Czy jest to karta z dwoma biosami (i przełącznikiem)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsceniczny Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia Trzeba inny bios wgrać albo istniejący zmodyfikować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...