decay Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia A więc drodzy entuzjaści technologii zwracam się do was z pytaniem,jak można byłoby podłączyć rzutnik do serwera plików NAS.ogólnie to na razie nie posiadam jeszcze serwera NAS (mam stary pc-et z I3 8100 i 12 GB ramu więc będzie idealny na serwer NAS na moje wszystkie legalnie posiadane filmy i legalnie posiadaną muzykę) potencjalnie użyje systemu true nas albo freenas.projektor który jest w moim posiadaniu to wanbo X1,jestem otwarty na wszelkie propozycje (jakieś dziwne adaptery, przejśćówki jakieś tanie android TV miracast byle co) jakby co komputer ma złącze USB,HDMI, Ethernet i jest w tym samym pokoju Ps. Jestem tu nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia Jak to pracuje na Android, a widzę że tak to na tym TrueNAS dorzuć sobie Plexa i będziesz miał "lokalnego Netflixa". Druga opcja to VLC i streamowanie po sieci. Możesz też ciągnąć HDMI ale nie wiem czy jest sens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decay Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) Ciekawy jest ten plex muszę od razu po skonstruowaniu NAS-u zainstalować Edytowane 4 Sierpnia przez decay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...