Paweł Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 feministki chcą przejąć kontrole nad światem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Ale to ich forum i ich zasady. Nie podoba się? -> FrazPC Nie bądźcie jak banda drechów, którzy wracają z bejzoblami do dyskoteki, z której ich wywalono... :evil: aha "nie badzcie"... :) MY nie ma NAS... Tweak Crew trzyma sie razem przeciw czemus... ale kazdy dziala niezaleznie!... nie mozesz powiedziec ze ja jestem winien bo naleze i ktos z naszych zrobil atak to cale CreW winne... :) to tak tylko co do dresow to ja odtatnio jogging uprawiam uciekajac przed nimi hyhy takze nei wydaje mi sie abym chcial sie zachowywac jak on... :D przypatrz sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 heh, niektore lolki z tc maja jakis problem --> podobno im nie staje i musza sie gdzies wyzyc(bo na panny nie moga :D) ignora frajerom :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Ogolić się pod pachami i do przedszkola :> A może moderatorzy oddadzą kluczyki owym Mitnickom, niech oni prowadzą? Po tygodniu bardachy na forum, obfitującej w "wuje" i "prostytutki", "huraniechżyjewolnośćibrakcenzuryalleluja", "żadnych banów, żadnych granic" wszystko rozpirzy się jak love doll nadmuchiwana kompresorem na stacji benzynowej, albowiem szlachetni "obrońcy godności" za dużo gadają, a za mało czynią, by ciągnąć samemu cały ten stragan ze wszystkimi fajerwerkami. Bo popsuć to byle dresiarz potrafi, trzeba tylko dać mu odpowiednie po temu zabawki i zaznaczyć wroga, najlepiej wielką, oczojebitną czerwoną strzałką. Cóż, średniowieczni kaci nie cieszyli się estymą społeczeństwa, ale jak skutecznie rozwiązywali problem przeludnienia i anarchii, zwłaszcza poprzez reality shows typu "światło i dźwięk". I nawet gdyby moderator jeden z drugim pozwolili na wklejanie w avatara dwugigowych filmów, ohydne wyzwiska w każdym poście, bajzel jakiego nawet Onet.pl nie widział i jeszcze w anusa nurkowali każdemu userowi, to zawsze znalazłaby się jakaś marudna menda, której byłoby wiecznie mało. Wodę wam nosić, drwa rąbać i pieluchy prać, a nie "chakierzyć", szanowne bractwo spod znaku "reed to #%$#!" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 jonas nie chodzi o bany jako takie tylko bany za wypowiedzi ktore w niczym nikomu nie przeszkadzaly oprocz moderatorom <nie mowie o wszystkich!> i oni je kasowali... mieli mozliwosc to kasowali posty ktore byly im nie na reke... tzw: ban za nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Ale to ich forum i ich zasady. Nie podoba się? -> FrazPC Nie bądźcie jak banda drechów, którzy wracają z bejzoblami do dyskoteki, z której ich wywalono... :evil: aha "nie badzcie"... :) MY nie ma NAS... Tweak Crew trzyma sie razem przeciw czemus... ale kazdy dziala niezaleznie!... nie mozesz powiedziec ze ja jestem winien bo naleze i ktos z naszych zrobil atak to cale CreW winne... :) to tak tylko co do dresow to ja odtatnio jogging uprawiam uciekajac przed nimi hyhy takze nei wydaje mi sie abym chcial sie zachowywac jak on... :D przypatrz sie :) Nie no, masz rację, zapędziłem się. Akurat Tobie pokłon, bo piszesz tutaj z sensem, zorganizowałeś zjazd i zaprosiłeś tweak'a- doceniam to, ale nie rozumiem tej schizofrenii; najpierw to, a za chwile ten flooding i homo-telenowela... Czy to jest poważne? btw. nie przyrównałem Was do dresów, to tylko metafora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 :lol: 8O :lol: 8O :lol: :lol: 8O :lol: 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zeby nie bylo niescislosci post powyzej to TO co czuje po przeczytaniu tego tematu a nie z kogos :) Ludzie opanujcie sie ! Ok tweak troche ogranicza w wolnosci slowa ale jest tu porzadek,szybko da sie znalezc konkretne info na dany temat... I naprawde chyba nikt nikogo nie zmusza z pistoletem u skroni zeby tu zagladal nie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 fakt faktem ze niektórzy moeratorzy sie rozbestwili mam na mysli konkretnie jednego ale cotam sie bede przejmowal, jest fajnie super ludzie i ogolnie ok. a wogole to oso hosi???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TC_Member_Rozi Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 !SZUKAJ! TO JUZ BYLO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Ciekawy temat :] ,znaczy sie w sumie smieshny ale jak sie dluzej zastanowic to juz nie ,prawde powiedziawszy pierwsze slysze o #tweak ,i z tego co widze sa tam zarowno ludzie tryskajacy testosteronem a nie inteligencja jak i ludzie rozsadni. Z drugiej strony sa ludzie ktorzy poprostu chca ciszy spokuju i porzadku na tweaku ale zdarzaja sie wyjatki od tej reguly ,szczerze powiedziawszy uwazam pierwszy ban od gory w wykonaniu andriu za radosna tworczosc dziecka z piaskownicy.Kij w mrowisko? To niema sensu.Zreshta zdarzaly sie juz podobne kwiatki, szkoda ze Gr00by juz nie moderuje tak czesto. A ,HaxoRZy :] ,jakby to bylo takie proste rozwalic tweaka to byscie juz to dawno zrobili wiec moglibyscie trochu wydoroslec w tym temacie :P. Vespereq, czemu tak unikasz wzmiankowania nicka modera ktory cie drazni ? Przeciez mozna to powiedziec prosto i kulturalnie ,bez wyzwisk itp. Ciekawy osobiscie jestem ktory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 fakt faktem ze niektórzy moeratorzy sie rozbestwili mam na mysli konkretnie jednego ale cotam sie bede przejmowal, jest fajnie super ludzie i ogolnie ok. a wogole to oso hosi???? Stwierdzanie, że ParanoiK się rozbestwił, bo zwrócił Ci uwagę na to, że klepiesz dziwne posty jest nie na miejscu. Nie był jedyny w tamtym temacie, który to wskazał; nawiasem mówiąc też bym to zrobił. Ludzie, zrozumcie, że nikt Was tu na siłę nie trzyma; jeżeli jakiś modertator zwraca komuś uwagę i nie zostaje za to skarcony przez "górę", to znaczy że "góra" aprobuje jego działanie. A tak się składa, że na własnym forum, umiejscowionym na własnym serwerze administracja chyba ma prawo uprawiać taką politykę, jaką uzna za stosowne. Tak, forum jest dla użytkowników -- ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby to byli tacy użytkownicy, jakich sobie życzą właściciele. Naprawdę, nie jest to jedyne forum o tej tematyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Tylko przy takim zalozeniu tkzw. "Administracji" moze zabraknac i tych uzytkownikow ktorych by chcieli :). Pozatym szczerze watpie zeby marco i lisek czytali i sprawdzali kazda akcje modera ,mysle ze robia wrecz odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 "]Tylko przy takim zalozeniu tkzw. "Administracji" moze zabraknac i tych uzytkownikow ktorych by chcieli :). Pozatym szczerze watpie zeby marco i lisek czytali i sprawdzali kazda akcje modera ,mysle ze robia wrecz odwrotnie. Hmmm, narzekania na moderatorów są ciągle, a użytkowników przybywa; cud chyba? 8O 8O 8O Poza tym spora część zbanowanych "po nicku" wraca z innym nickiem i pokornieje/mądrzeje nieco. Czyli może to jednak działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Ban po jednym poście może dziwić, ale wszystko to powiązane jest z całą sytuacją. Jeżeli w ciągu godziny powstaje np. topik z bełkotem na 10 stron albo ktoś sypie obelgami, rozkoszując się internetową "anonimowością", to potem się zdarzają bardzo szybkie reakcje -- być może nawet zbyt szybkie, ale wszyscy tu jesteśmy tylko ludźmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Ja ze swej nieskromnej, narcystycznej strony ośmielam się stwierdzić, że wolę ochnaście banów za niebacznie rzuconego "wuja" tudzież "bo zupa była za słona", niźli "precz z cenzurą" i "paladynów godności osobistej", którzy jak dotąd poza pomstowaniem, wygrażaniem rachitycznymi rączkami i napisami na murach "reed ty wuju" nie zamierzają po "rozwal wszystko, wróć do bazy" zrobić nic. A destrukcja dla samej destrukcji - wybaczcie, panowie szlachta, ale już lepiej rozbierzcie się i łachów pilnujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 [...]Uwazasz, ze poza kompem nie jestem? Bite me.[...]jestes pewien ze to miales na mysli ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 ale macie problemy (ci z Tweak Crew) BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Boze juz bylo kilka topikow na ten temat. Nie podoba sie to se ja :D Niszczyc jest latwo ale stworzyc cos i to pielegnowac trudniej. Jak sie nie potraficie czegos obslugiwac to trzymajcie sie od tego zdala. A te teksty o godnosci to zostawcie dla siebie. Wielu z Tweak #Crew pokazalo ile ma godnosci -> tyle co taboret mojej babci. Wiec bez takich tekstow bo sie osmieszacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 To rozwalcie to forum sprawdzimy czy wam się uda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Ja wiem jedno. Na ludziach z TC, do których bądź co bądź miałem zaufanie, przejechałem się ostro. I doszło do sytuacji której się nie da odwrócić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a... nie bylo mnie na # jeden dzien ;[ a juz cos sie dzieje =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastak Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 ..Ó.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Grimlock napisał : "Nie lepiej zablokować IP, chyba że nadaję z jakiejś kafejki" -> ip mam pod dostatkiem, tak łatwo się mnie nie pozbędziecie, to tylko odemnie zalezy czy dalej będę wam tu truł czy nie. człowieku zachowujesz sie conajmniej jak jakiś siuśmajtek zawsze sie wpeirdalasz tam gdzie nie jesteś proszony dobra ja nie komontuje tego bo to nie ma sensu ja nic nie mam do nikogo chyba że mi w twarz nabruździ więc peace 2 everybody, a mody są po to żeby bł porządek to nie jest forum anarchia tylko tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 ..Ó.. "u", nie "ó" I wszystko jasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 neidlugo bede mial dostep do 200 kompow zaloze pelno shelli i tejkne #tweak w Berlinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 i po co ? napedzasz tylko tzw. "spirale nienawisci" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Ta, w tej "dyskusji" jak zwykle za grosz merytoryki. Osobiscie jako osoba patrzaca na ta sytuacje z odpowiednim dystansem dziwi mnie czemu TC zachowuje sie conajmniej jak LRP, lub Samoobrona - usilujecie zniszczyc cos co wam nie pasuje, gdzie tu tolerancja? Mowiono to setki razy, ale powtorze sto pierwszy: Nie musicie tu wchodzic ! Chcecie jak oszolomy radiomaryjne niszczyc odmiennosc i to co wam nie pasuje? Zalosne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastak Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 neidlugo bede mial dostep do 200 kompow zaloze pelno shelli i tejkne #tweak w Berlinie 8O To badzo interesujace. 8O :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Wiecie co to glupota. samhain sie trudzi, organizuje zlot, chce zgody?. A tu nie mija jeszcze dobry miesiac i wszystko zaczyna sie od nowa. Tylko po co???? Bo jakis pajac zarwal banana???? Nie ma banow za nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...