shakur_45 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 ndx: jestes nikim ... panie ndx jest pan dla mnie zerem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 ee yyy a ja chcialem pozdrowic babcie, dziadka i wogole kazdego... btw jak ktos kiedys powiedzial: prawdziwy moder nigdy nie spi... jest 01:00 wrocilem z Grilla #tweak Crew <yuppi> ide moddowac bude... sasiady nie pospia dzis w nocy :twisted: :twisted: ten wpis to tak apropos calej tej wypowiedzi z lisciami debu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 tsa tsa tsa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ndx zaistniales na chwile zrobiles z siebie posmiewisko chciales przeszkodzic w procesie pokojowym kto cie stworzyl i przyslal tutaj ? ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ndx zaistniales na chwile zrobiles z siebie posmiewisko chciales przeszkodzic w procesie pokojowym kto cie stworzyl i przyslal tutaj ? ehh Ja :twisted: :twisted: :twisted: hahahah! <joke> :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ee yyy a ja chcialem pozdrowic babcie, dziadka i wogole kazdego... [...] a cocie Zosie ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ee yyy a ja chcialem pozdrowic babcie, dziadka i wogole kazdego... [...] a cocie Zosie ??? 8O przepraszam ciociu droga zapomnialem przepraszam najbardziej, ale to byl maly odwet za to ze zapomnialas o moich 18 urodzinach dawno dawno temu.. a masz pac pac :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 dawno nie zagladalem na forum i jush tak wiele sie dzieje.... a niedawno jeszcze chcialem od NDX'a sprowadzic jeszcze sprzet z Kanady... widze ze z tego co Admin mowi to ciezko by bylo cokolwiek z nim zalatwic. NDX: w Kanadzie wcale nie jest lepiej - tam wiara jest glupsza niz w Polsce a z jakim obcujesz takim sie stajesz. :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 btw jak ktos kiedys powiedzial: prawdziwy moder nigdy nie spi... To ja to powiedzialem kiedys :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ty powiedziales ze prawdziwy overclocker nigdy nie spi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 SNC to ty zyjesz ? slyszales ze wywiezli cie na Antarktyde ? hm a moze nie byles w pelni swiadomy ?! no nic zyj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...