Jump to content
Avengarden

Polski RAP ... Polski BLOK ... Polski PRZEKAZ ... elo.

Recommended Posts

Cześć

Chciałem się pochwalić moją twórczością, którą inspirowałem się od kolegów z branży, w której jestem już kilkanaście dobrych lat.

Większość czasu tworzyłem muzykę Hard / Hardcore ( takie dość mocne techno ) swoje mniejsze i większe sukcesy na tej scenie mam już za sobą, i szukam czegoś nowego w życiu.

Rapem w sumie nigdy nie chciałem się zajmować... prawdę mówiąc "tworzę" dopiero od 2 tygodni rymy/texty/aversy i łapię co z czym się je by to miało ręce i nogi. Także proszę o wyrozumiałość.

Nie Tworzę z żadnym Labelem czy Wytwórnią, jest to typowo domowa zajawka, gdzie nawet moim mikrofonem jest "leciwy" Samsung Galaxy ACE2 tak... serio 😉 

Trochę zabawy z masteringiem jest przez to, ale... kocham to i przekaz jest przez to idealny...

Z utworu na utwór staram się wnieść coś nowego, ale to nie znaczy, że robię to pod fejm/publikę czy hajs.

Prawdę mówiąc robię to dla siebie, a że swoje lata mam ( nawet przeżyłem fuzję TWEAK.PL 😉 ) także coś tam o życiu wiem, i staram się to przekazać w tekstach, które będą wędrowały do moich utworów. Nie chce by były schematyczne czy w klimatach "bo takie się teraz sprzedają" . to ma być mój styl, trochę chamski trochę wulgarny, ale przede wszystkim szczery.

zapraszam was do odsłuchu mojego najnowszego klipu ( UWAGA: Wulgaryzmy )

AMeN - A... na razie Cii... ( prod. AMeN )

pozdrawiam młodą jak i tę starszą część zarówno użytkowników forum jak i grono administracji. AMeN