lemosv Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia Cześć, mam problem z połączeniem kamer w sieci domowej. Mieszkam w szeregu 2 piętrowym. AP mam na pierwszym piętrze który działa na 2,4Ghz i 5Ghz z tymi samymi danymi z funckją band steering, a na parterze posiadam router pełniący funkcję repeatera. Zakupiłem kamerki tapo c220 i niestety po konfiguracji przechodzą w tryb offline z informacją że sygnał jest za słaby. Wspomnę, że inne urządzenia bezprzewodowe działają normalnie i nie ma z nimi problemu. Zastanawiam się co jest powodem, czy łapią źle łączność i kiedy jestem u góry łączą się z dolnym routerem. Czy jest to wina band steeringu i jednych danych dla sieci 2,4ghz i 5ghz? Może warto byłoby je rozdzielić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImAho Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października Podaj dokładne modely sprzętu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...