BaranekBoży Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia (edytowane) Cześć! Jestem na końcówce składania PC. Nadszedł więc czas na kupno obudowy żeby to wszystko złożyć w kupe. Chce żeby mojego Ryzena 7800x3d chłodził ogromnie gruby Arctic Liquid Freezer III 240mm w konfiguracji top. Problem mam jednak z znalezieniem obudowy pod to ustrojstwo. Chciałbym tam włożyć płytę ATX oraz pamięci RAM, ktore w moim przypadku mają 42mm wysokości. Na oku mam NZXT H7 Flow co do którego mam wątpliwości oraz ASUS TUF Gaming GT502 który zapewne to zmieści ale wygląda to na tak ogromną i masywną skrzynie że nie wiem czy nie jest to trochę przesada. Czy znacie może jeszcze jakieś modele skrzynek w których nie miałbym z tym problemu? EDIT: Zapomniałem o maksymalnym budżecie czyli około 750zł +żeby nie zakładać kolejnego tematu w innym dziale, nie wykluczam zakupu cieńszego chłodzenia aczkolwiek wtedy chciałbym zjechać z ceną obudowy do około 400-500zł. Może lepiej się wepchać w coś takiego? Edytowane 12 Sierpnia przez BaranekBoży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia Lepiej wygląda wersja 360 które kosztuje 334 zł. Wejdzie na top do Fractal Meshify 2, Lancool III, Shadow Base 800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaranekBoży Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia Po przeczytaniu na ich temat skłaniałbym się w stronę Lian Li chociaż znalazłem jeszcze MSI MPG Gungnir 300R https://www.morele.net/obudowa-msi-mpg-gungnir-300r-airflow-306-7g21r21-w57-13119651/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIhuzttIXwhwMVh0eRBR2OcjLpEAQYAyABEgJuT_D_BwE Czy ktoś miał styczność z tym kawałkiem blachy i może powiedzieć coś więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...