lukirg Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Mam mozliwosc kupienia Athlona XP 1700+ DLT3C KIUHB i 1800+ DLT3C JIUHB (14zl wiecej). Co kupic?? Czy ktos juz mial tego KIUHB?? Jak z o/c i cieplem?? Co bardziej oplaca mi sie kupic 1700 czy 1800? Zapomnialem tylko zobaczyc ktory to tydzien :oops: :evil: !! Pozdrawiam i z gory dzieki za szybkie odpowiedzi!! Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Jaqi Qrwa KIUHB ?? O ile mi wiadomo czegos takiego nie ma .. jest tylko JIUHB. A Brac to bierz 1700xp .. albo najlepiej to stestuj obydwa jak masz mozliwosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 na allegro jest te KIUHB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 to jest chyba ta :nowa: seria 1700+ a ktoś pisał na forum że kręci się świetnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Przeciez jush nie robia 1700xp to jak moze wyjsc jakas nowa seria... nie kapuje :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 a no był czas, że były tematy o końcu produkcji 1700+ a później zaczęły się pojawiać informacje o nowych seriach. nie wiem co i po co ale AMD wie lepiej. najlepiej jakby udoskonalili stepping wszystkich A 2000+ bo różnica w cenie jest ok 25złwięc lepiej byłoby brać 2000+. najpewniej wziąć 1800+ DLT3C i nie eksperymentować z tym KIUHB. IMO, lub allegro odwiedzić ale proce z selekcji sdroższe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Na wlasne oczy dzisiaj widzalem, a nawet trzymalem w rekach tego KIUHB!!! Niestety nie mam mozliwosci sprawdzenia obu procesorow :( Poszukam jeszcze na forum czegos na temat KIUHB. A dlaczego lepiej brac 1700 a nie 1800? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 1700+ osiągały wyższe maxymalne częstotliwości niż 1800+ (mimo że teoretycznie 1800+ powinny się wyżej podkręcać). ale KIUHB nie wisdziałem wcześniej, nikt ci nie powie jak się podkręcają, lepiej wziąć 1800+ i 2200 MHz pójdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Kurna niezła seria 8O ciekawe jak siekręci..... tylko to znalazłem http://www.nethands.de/pys/show.php4?user=SpitFire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirg Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 qrde nie umiem niemieckiego :( !! Ale na razie i tak mam slaba plyte ECS K7VTA3 :(. Ale mysle nad jakas nowa tylko jest jeden problem musi byc w miare tania. Mozecie cos polecic tak max do 350 - 375 zl. Dzieki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 cosna NF2 np. epox lub soltek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...