Skocz do zawartości
lukirg

PILNE!!! 1700 KIUHB czy 1800 JIUHB ???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mozliwosc kupienia Athlona XP 1700+ DLT3C KIUHB i 1800+ DLT3C JIUHB (14zl wiecej). Co kupic?? Czy ktos juz mial tego KIUHB?? Jak z o/c i cieplem?? Co bardziej oplaca mi sie kupic 1700 czy 1800? Zapomnialem tylko zobaczyc ktory to tydzien :oops: :evil: !!

Pozdrawiam i z gory dzieki za szybkie odpowiedzi!! Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no był czas, że były tematy o końcu produkcji 1700+ a później zaczęły się pojawiać informacje o nowych seriach. nie wiem co i po co ale AMD wie lepiej. najlepiej jakby udoskonalili stepping wszystkich A 2000+ bo różnica w cenie jest ok 25złwięc lepiej byłoby brać 2000+.

najpewniej wziąć 1800+ DLT3C i nie eksperymentować z tym KIUHB. IMO, lub allegro odwiedzić ale proce z selekcji sdroższe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wlasne oczy dzisiaj widzalem, a nawet trzymalem w rekach tego KIUHB!!! Niestety nie mam mozliwosci sprawdzenia obu procesorow :( Poszukam jeszcze na forum czegos na temat KIUHB. A dlaczego lepiej brac 1700 a nie 1800?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1700+ osiągały wyższe maxymalne częstotliwości niż 1800+ (mimo że teoretycznie 1800+ powinny się wyżej podkręcać). ale KIUHB nie wisdziałem wcześniej, nikt ci nie powie jak się podkręcają, lepiej wziąć 1800+ i 2200 MHz pójdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde nie umiem niemieckiego :( !! Ale na razie i tak mam slaba plyte ECS K7VTA3 :(. Ale mysle nad jakas nowa tylko jest jeden problem musi byc w miare tania. Mozecie cos polecic tak max do 350 - 375 zl. Dzieki!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...