SlipknoT1986 Opublikowano 24 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia Windows 11 automatycznie pobiera mi stary sterownik graficzny gdy odinstaluje obecny, co zrobić żeby tego nie robił? Mam kartę NVIDIA i chciałem na czysto zainstalować najnowszy sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabin000 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia Ściągnąć najnowszy sterownik. Odłączyć kabel od internetu/wyłączyć internet w systemie. Odinstalować stary sterownik, zresetować kompa i zainstalować nowy sterownik z dysku. Podłączyć kabel z netem/włączyć w systemie. Masz też opcje czystej instalacji w sterowniku... wyczyści stary sterownik i zainstaluje nowy bez odłączania sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlipknoT1986 Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia Dzięki. Czasem trzeba łopatologicznie wytłumaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...