Kozer2003 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Mam wielką prośbę do wszystkich posiadaczy Epoxa 8K3AE.Dokładnie chodzi mi o bios.Ściągnąłem ze strony Epoxa nowy biosik i tempa skoczyła mi o 20'C w górę!.Znalazłem u Niemców jakiś nowszy i zbił 10'C.Nadal tempa jest o 10'C wyższa.Zrobiłem wielki błąd-nie zapisałem starego biosu.Na Ecsach zapisywałem,a nic nigdy się nie stało.Tak to jest zaufać marce.Wszystkich z tempą niższą niż 42'C (1700XP+/0,13u/1,5v) lub biosem starszym niż ten z Epoxa proszę o podrzucenie go na maila.Będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasc Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Tez mialem ten problem. Uzyj starego biosu w wersji z 19 czerwca zeszłego roku. U mnie temperatura spadla o jakies 15-20 stopni. Wiecej o tym problemie mozesz sie dowiedziec na tej stronie, chyba w forum. Tam tez jest powyższy bios. Niestety stronka po niemiecku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...