pguppgdnnn Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia Witam, Czy moglibyście podpowiedzieć proszę...kiedy dokładnie maja wyjść nowe CPU od AMD z 3d cache. Obecne nowe zen 5 chyba nie mają startu do ryzen 9 7950x3d pod względem gier? Zależy mi na CPU który będzie dobry i do gier i do multitasking u. Streamowanie + pare apek/gier jednocześnie odpalonych. Nie wiem jak w tym wszystkim aktualnie wypada ryzen 7 7800x3d ale chyba jest dużo gorszy od aktualnej 9 z 3d. Na dodatek nowe CPU od Intela teraz też jest ale chyba to jest słabe. Co do GPU...tutaj chyba nie ma żadnej innej możliwości jak jakiś 4070super ? Albo 80 super ? Na 90 brak kasy. AMD nigdy GPU nie chce. Czy jest sens na cokolwiek w kwestii GPU czekać ? Kiedy co jak i nie za 10k PLN GPU ? Dziękuję za podpowiedzi z góry. Mam dylemat odnośnie CPU i GPU. Reszta podzespołów to ujdzie szybko i prosto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia Jaka rozdzielczość?Jak masz na 7950x3d to i moze na 4080s.Polecam giagbyte 3.7 slota ewentualnie pny xlr8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pguppgdnnn Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 3440x1440. Interesuje mnie kwestią premier dat nowych cpu i GPU i czego można oczekiwać vs obecne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia To 7800x3d z wspomnianym grafami,ram jakiś 6000 cl30. Nie ma tu żadnej filozofii. Nowe po nowym roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaffyDuck Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia do 4k 4070 lub jej mocniejsze wersje jest za słaba. tutaj tylko 4080/90 4070 to karta optymalna do wqhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pguppgdnnn Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia Jeszcze z 3 miechy do nowych cpu AMD 3d ? Kiedy nowe GPU od nVidia? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 1 Września Zgłoś Opublikowano 1 Września W dniu 31.08.2024 o 15:12, karro napisał(a): Polecam giagbyte 3.7 slota ewentualnie pny xlr8 Gigabyte lepszy. PNY nadal startuje z 30% rpm wentylatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 1 Września Zgłoś Opublikowano 1 Września Wszystkie startują z 30procent..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września A w życiu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września (edytowane) Nie wiem co ty tam pokazłałes,znaczy wiem, nic. Wszystkie 4000 mają 30 procent a ze moze być 950 albo 1450rpm to insza inszośc Tak to wyglada Bios PNy cichy ma 1000rpm a gigabyte jest ogólnie znany ze ma szybsza mape wentylatorów Edytowane 2 Września przez karro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września (edytowane) No nie wszystkie bo jak tam widać startują nawet od 40%.. Edytowane 2 Września przez Dikson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września (edytowane) Niby jakie? To co wkłeiłes to 30 procent ,naucz sie czytać wykresów Edytowane 2 Września przez karro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...