guru800 Opublikowano 1 Września Zgłoś Opublikowano 1 Września windows server 2022 nie mogę skopiować z serwera pliku z udostępnionego folderu. Na serwer da się skopiować a z serwera nie.... pomocy... stoi w miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września Oryginalna nazwa pliku. Może ona jest problemem? Bo brak miejsca na dysku wykluczam. Ewentualnie blokada po stronie Defendera lub innego antywirusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru800 Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września tak robi się z każdym plikiem, miejsca jest dużo.. defender z zaporą wyłączony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 2 Września Zgłoś Opublikowano 2 Września (edytowane) 5 godzin temu, guru800 napisał: tak robi się z każdym plikiem, miejsca jest dużo.. defender z zaporą wyłączony... Ja bym podszedl do tego dwoma sposobami: I. Spróbuj przez winscp zamiast takiego kopiowania udzial który chcesz udostepnić wystaw po protokole sftp. Wiem że to co proponuje to jakieś obejscie ale działa. II.Jeszcze spróbuj total commander. inna kwestia to jeszcze kwestia uprawnień na dysku / katalogu docelowym , skopiuj do innego katalogu niż pulpit, mozliwe ze na dysk d:\"katalog" zamiast dysku C Edytowane 2 Września przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru800 Opublikowano 8 Września Zgłoś Opublikowano 8 Września (edytowane) po uruchomieniu winscp blokada kopiowania z serwera znikła... z i do kopiuje się już normalnie... ale ale wolno.. z ssd na serwerze na ssd stacji roboczej przez obydwie gigabitowe karty i switche idzie tylko 40MB/s, a powinno przecież ~100MB/s Edytowane 12 Września przez guru800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...