Skocz do zawartości
Neo_x

Gdzie znajde kompozycje pulpitu do Win XP ??

Rekomendowane odpowiedzi

Niechcialbym sie chwalic ale mam zajebisty pulpit w WIN_XP, nikt nie ma lepszego  8) .

Moze i pulpit masz fajny ale system heh pozostawia wiele do zyczenia !
Masz cos do XP ?? Jest bardzo dobry, stabilny nie ma duzo bledow, po prostu system do pracy no i do gier tez nie najgorszy, konkurowac z XP moze tylko 98SE na windows update.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz cos do XP ?? Jest bardzo dobry, stabilny nie ma duzo bledow, po prostu system do pracy no i do gier tez nie najgorszy, konkurowac z XP moze tylko 98SE na windows update.

Buhehe spadlem z krzesla !

Konkurowac moze tylko 98se buhah a kolega gdzie podzial w2k moze one sa gorsze od 98se ? moze sa gorsze od xp ? buhehe dobre ! kolego postawil bym Tobie piwo bo mnie rozsmieszyles :) bardzo mi to bylo potrzebne bo wkuzyles mnie w innym poscie !

:idea: XP=SYF :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niechcialbym sie chwalic ale mam zajebisty pulpit w WIN_XP, nikt nie ma lepszego  8) .

To wrzuć gdzieś zrzuta, najlepiej w .png 24bit :)

Dobra bedzie :P, ale teraz nie mam czasu zbyt.

minelo tyle czasu a ja screena nadal nie widze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co sadzicie o longrhornie warto go zainstalowac ??

ma duzo bledow ??

nie mowie tutaj o tym ,ze microshit podobno szpieguje uzytkownikow longhorna oczywiscie tych nielegalnych, bo jakos mi sie nie chce wierzyc, ze bede mial w Polsce wjazd na chate :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce zeby pojawily sie tu jakies konflikty wiec powiem tak:

Kazdemu podoba sie cos innego. Jednemu pasuje Win 98 drugiemu XP.

Ja np. bardziej wole Win 98 od XP czy ME.

Sa takze tacy ktorzy mowia ze XP jest swietny , Inni z kolei bede mowili ze ME jest super. Ale prawda jest taka ze kazdy system na swoje wady i zalety.

Ja nie powiem ze Win 98 jest bez wad bo fakt jest faktem. A co do XP to tez nie jest on doskonaly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O gusta nie nalezy sie klucic, gdyz kazdy ma inne. Ja wole XP od wszystkich pozostalych wind, choc niektore progs nie chca chodzic i gry np. thps2. Ma ktos moze jakas łate do tego aby chodzilo???

Poza tym jesli chodzi o tematy do XP tow wyszukiwarkach warto poszukac, jest tego sporo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma duzo bledow ?? 

nie mowie tutaj o tym ,ze microshit podobno szpieguje uzytkownikow longhorna oczywiscie tych nielegalnych, bo jakos mi sie nie chce wierzyc, ze bede mial w Polsce wjazd na chate :)

heh, a XP nie ma szpiegow? MA!!! i to takie ilosci jak nigdzie :-). Ten syf nawet przy kopiowaniu plikow (instalacji winsowsa ) lączy sie z netem i bog wie co wysyła - w ogole nie informujac. Nie mowie nawet o nielegalnych kopiach ale to jest juz robienie w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a legalnych uzytkownikow nie informujac o takich sprawach :twisted: :twisted: ale co w tym dziwnego , w koncu to microsoft.

Po za tym ten longhorn to wczesna beta o ile sie nie myle i chrzani sie rowno (mialem przez jeden dzien)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma duzo bledow ?? 

heh, a XP nie ma szpiegow? MA!!! i to takie ilosci jak nigdzie :-). Ten syf nawet przy kopiowaniu plikow (instalacji winsowsa ) lączy sie z netem i bog wie co wysyła - w ogole nie informujac. Nie mowie nawet o nielegalnych kopiach ale to jest juz robienie w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a legalnych uzytkownikow nie informujac o takich sprawach :twisted: :twisted: ale co w tym dziwnego , w koncu to microsoft.

Po za tym ten longhorn to wczesna beta o ile sie nie myle i chrzani sie rowno (mialem przez jeden dzien)

nie przesadzaj

xpantispy w zupełnosci załatwia sprawe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe tak Ci sie wydaje, kiedys robilismy test ze starym. Do servera był podłaczony modem i kiedy komp w sieci chcial sie laczyc z internetem to modem robił pipipipip :-) i wytbierał numer. No to stwierdzilismy ze bedzie nie zly test instalujac XP`ka na tym czyms. Kopiowanie plikow normlka, nagle pipipip :-) ok , pierwsza wpadka. Wlaczenie windowsa jeszcze bez antispy`a, wlaczyl sie i co ? pipippipi :-). Spox antispy, wlaczyl sie windows bez zadnego pipania :-). KLAWISZ F1 - pomoc. pipippipi :-) (mimo wylaczenia jakichs internetowych pomocy itd.) . No po prostu kupa, nie unikniesz tego ma strasznie duzo ciulstwa. Malo tego instalowalem wersje angielska z kanalu ircowego sciagniega #WINBETA miała instalke WINBETA wlasnie myslalem ze bedzie przynajmniej w jakims stopniu moze bardziej scrackowana ale to ciagle ten sam syf. Nawiet nie zdajecie sobie sprawy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra albo wylaczyc kabel z sieci, nie chodzi mi o to ze mozna se wylaczyc. Ale podczas pracy tez wysyła i o tym nie wiadomo. Nie da sie przed tym zabezpieczyc w 100%, przed tym testem myslalem dokladnie tak samo jak Ty. Jak zobaczysz to sie przekonasz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi