Neo_x Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Gdzie znajde kompozycje pulpitu do Win XP :?: www.themexp.org cos ostatnio nie dziala... prosze o jakies linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Niechcialbym sie chwalic ale mam zajebisty pulpit w WIN_XP, nikt nie ma lepszego 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 zobacz na http://arx.pl, albo http://wincustomize.com, lub http://www.customize.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Niechcialbym sie chwalic ale mam zajebisty pulpit w WIN_XP, nikt nie ma lepszego 8) .Moze i pulpit masz fajny ale system heh pozostawia wiele do zyczenia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Niechcialbym sie chwalic ale mam zajebisty pulpit w WIN_XP, nikt nie ma lepszego 8) .Moze i pulpit masz fajny ale system heh pozostawia wiele do zyczenia !Masz cos do XP ?? Jest bardzo dobry, stabilny nie ma duzo bledow, po prostu system do pracy no i do gier tez nie najgorszy, konkurowac z XP moze tylko 98SE na windows update. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Niechcialbym sie chwalic ale mam zajebisty pulpit w WIN_XP, nikt nie ma lepszego 8) . To wrzuć gdzieś zrzuta, najlepiej w .png 24bit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Niechcialbym sie chwalic ale mam zajebisty pulpit w WIN_XP, nikt nie ma lepszego 8) . To wrzuć gdzieś zrzuta, najlepiej w .png 24bit :) Dobra bedzie :P, ale teraz nie mam czasu zbyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Masz cos do XP ?? Jest bardzo dobry, stabilny nie ma duzo bledow, po prostu system do pracy no i do gier tez nie najgorszy, konkurowac z XP moze tylko 98SE na windows update. Buhehe spadlem z krzesla ! Konkurowac moze tylko 98se buhah a kolega gdzie podzial w2k moze one sa gorsze od 98se ? moze sa gorsze od xp ? buhehe dobre ! kolego postawil bym Tobie piwo bo mnie rozsmieszyles :) bardzo mi to bylo potrzebne bo wkuzyles mnie w innym poscie ! :idea: XP=SYF :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Niechcialbym sie chwalic ale mam zajebisty pulpit w WIN_XP, nikt nie ma lepszego 8) . To wrzuć gdzieś zrzuta, najlepiej w .png 24bit :) Dobra bedzie :P, ale teraz nie mam czasu zbyt. minelo tyle czasu a ja screena nadal nie widze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Niechcialbym sie chwalic ale mam zajebisty pulpit w WIN_XP, nikt nie ma lepszego 8) . jak tak uwazasz to wawaj screna z pulpitu,a my ocenimy czy jest the best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ja przerobilem swojego Win 98 (Nie SE) i moim zdaniem wyglada znacznie lepiej. Co do wydajnosci to tez sie niezle spisuje. A co do systemow : Win 98 jest OK Win 2K jeszcze lepszy Win XP - NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 :idea: XP=SYF :idea: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Jak sie nie umie nim poslugiwac to kraza potem takie ploty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 a co sadzicie o longrhornie warto go zainstalowac ?? ma duzo bledow ?? nie mowie tutaj o tym ,ze microshit podobno szpieguje uzytkownikow longhorna oczywiscie tych nielegalnych, bo jakos mi sie nie chce wierzyc, ze bede mial w Polsce wjazd na chate :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 nie wiem co kur.a niektorzy maja do xp. jest b dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Nie chce zeby pojawily sie tu jakies konflikty wiec powiem tak: Kazdemu podoba sie cos innego. Jednemu pasuje Win 98 drugiemu XP. Ja np. bardziej wole Win 98 od XP czy ME. Sa takze tacy ktorzy mowia ze XP jest swietny , Inni z kolei bede mowili ze ME jest super. Ale prawda jest taka ze kazdy system na swoje wady i zalety. Ja nie powiem ze Win 98 jest bez wad bo fakt jest faktem. A co do XP to tez nie jest on doskonaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Ale prawda jest taka ze kazdy system na swoje wady i zalety. Nic dodac nic ujac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Może zobacz tutaj: www.deskmod.com btw. jam mam imho bardzo ładną tapetkę, nie razi po oczach i ładna kolorystycznie, hyhy :P Wgląd tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 O gusta nie nalezy sie klucic, gdyz kazdy ma inne. Ja wole XP od wszystkich pozostalych wind, choc niektore progs nie chca chodzic i gry np. thps2. Ma ktos moze jakas łate do tego aby chodzilo??? Poza tym jesli chodzi o tematy do XP tow wyszukiwarkach warto poszukac, jest tego sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 , choc niektore progs nie chca chodzic i gry np. thps2. Ma ktos moze jakas łate do tego aby chodzilo??? Znalazlem kiedys na www.gamecopyworld.com patcha pod w2k ale dziala tez na xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 najlepsza kompozycja jest tu http://bruce.sid.pl/brusiowakompozycja.theme ja jej uzywam i jest boska! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ttylko cos z dzwiekami nie halo :> ale da sie zmienic :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 najlepsza kompozycja jest tu http://bruce.sid.pl/brusiowakompozycja.theme ja jej uzywam i jest boska! Najpierw to ona musi chodzic czlowieku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 a co sadzicie o longrhornie warto go zainstalowac ?? ma duzo bledow ?? nie mowie tutaj o tym ,ze microshit podobno szpieguje uzytkownikow longhorna oczywiscie tych nielegalnych, bo jakos mi sie nie chce wierzyc, ze bede mial w Polsce wjazd na chate :) heh, a XP nie ma szpiegow? MA!!! i to takie ilosci jak nigdzie :-). Ten syf nawet przy kopiowaniu plikow (instalacji winsowsa ) lączy sie z netem i bog wie co wysyła - w ogole nie informujac. Nie mowie nawet o nielegalnych kopiach ale to jest juz robienie w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a legalnych uzytkownikow nie informujac o takich sprawach :twisted: :twisted: ale co w tym dziwnego , w koncu to microsoft. Po za tym ten longhorn to wczesna beta o ile sie nie myle i chrzani sie rowno (mialem przez jeden dzien) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 a co sadzicie o longrhornie warto go zainstalowac ?? ma duzo bledow ?? nie mowie tutaj o tym ,ze microshit podobno szpieguje uzytkownikow longhorna oczywiscie tych nielegalnych, bo jakos mi sie nie chce wierzyc, ze bede mial w Polsce wjazd na chate :) heh, a XP nie ma szpiegow? MA!!! i to takie ilosci jak nigdzie :-). Ten syf nawet przy kopiowaniu plikow (instalacji winsowsa ) lączy sie z netem i bog wie co wysyła - w ogole nie informujac. Nie mowie nawet o nielegalnych kopiach ale to jest juz robienie w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a legalnych uzytkownikow nie informujac o takich sprawach :twisted: :twisted: ale co w tym dziwnego , w koncu to microsoft. Po za tym ten longhorn to wczesna beta o ile sie nie myle i chrzani sie rowno (mialem przez jeden dzien) nie przesadzaj xpantispy w zupełnosci załatwia sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 hehe tak Ci sie wydaje, kiedys robilismy test ze starym. Do servera był podłaczony modem i kiedy komp w sieci chcial sie laczyc z internetem to modem robił pipipipip :-) i wytbierał numer. No to stwierdzilismy ze bedzie nie zly test instalujac XP`ka na tym czyms. Kopiowanie plikow normlka, nagle pipipip :-) ok , pierwsza wpadka. Wlaczenie windowsa jeszcze bez antispy`a, wlaczyl sie i co ? pipippipi :-). Spox antispy, wlaczyl sie windows bez zadnego pipania :-). KLAWISZ F1 - pomoc. pipippipi :-) (mimo wylaczenia jakichs internetowych pomocy itd.) . No po prostu kupa, nie unikniesz tego ma strasznie duzo ciulstwa. Malo tego instalowalem wersje angielska z kanalu ircowego sciagniega #WINBETA miała instalke WINBETA wlasnie myslalem ze bedzie przynajmniej w jakims stopniu moze bardziej scrackowana ale to ciagle ten sam syf. Nawiet nie zdajecie sobie sprawy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 a bzdury-wystarczy podczas instali wyłaczyc kabel z modemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 dobra albo wylaczyc kabel z sieci, nie chodzi mi o to ze mozna se wylaczyc. Ale podczas pracy tez wysyła i o tym nie wiadomo. Nie da sie przed tym zabezpieczyc w 100%, przed tym testem myslalem dokladnie tak samo jak Ty. Jak zobaczysz to sie przekonasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 korzystam z xp juz rok i o zadnym wysyłaniu jakis komunikatów bez mojej wiedzy nie ma mowy-trzeba go tylko odpowiednio skonfigurowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 dziala! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 maybe TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...