galaxy_938 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Mam celerona 400@500, nie mam maści pomiędzy radiatorem a rdzeniem procka nie wiem czy nic się nie stanie mam już go tak pół roku i komp stabilnie chodzi tylko nie mogę za długo w nim siedzieć bo się zawiesi. To co mam założyć tą maść czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 spoko celek nie wydziela za duzo ciepla wiec nie ma obawy, nic sie nie stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Mam celerona 400@500, nie mam maści pomiędzy radiatorem a rdzeniem procka nie wiem czy nic się nie stanie mam już go tak pół roku i komp stabilnie chodzi tylko nie mogę za długo w nim siedzieć bo się zawiesi. To co mam założyć tą maść czy nie ?No to jakim cudem twierdzisz, że jest stabilny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 1. Pasta, nie maść, zresztą co kto lubi 2. Miałem celka 800 bez pasty i jakoś ciągnął, ale jak możesz, to daj. Spalić się nie spali. 3. Dałbym sobie głowę uciąć, że zakładałeś już takiego posta z miesiąc temu, przedziwna istoto???? update: oto link. Zapytaj o to jeszcze raz, a nie wiem jak, ale sam dam Ci banana :twisted: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35873&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Celki się nie grzeją. U kumpla ACeramique zbiała temp o jakieś 5C na C500@już nie pamiętam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...