adramel Opublikowano 6 Września Zgłoś Opublikowano 6 Września Wymyśliłem sobie kupić dużą kartę microSD do przechowywania plików w telefonie. Transfer nie jest ważny, ważny by karta miała tyle miejsca ile ma nalepione Zgaduje że karta "KARTA PAMIĘCI Micro SD 1TB PRO Select Memory Card" za 59zł z nalepionym słowem Xiaomi to pewnie jakieś 8GB Czy ktoś może zna pewną kartę MicroSD o pojemności 1TB i cenie w okolicy (poniżej?) 150zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello Opublikowano 6 Września Zgłoś Opublikowano 6 Września Rozsądne nośniki 512 to wydatek grubo ponad stówy, więc... nie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Września Zgłoś Opublikowano 6 Września (edytowane) Na pewno nie kupuj z Chin. Ta oferta może być ok. https://allegro.pl/oferta/karta-pamieci-micro-sd-1tb-sony-1024gb-adapter-15934374522 Chociaż chyba jednak nie. Nie ryzykuj. Edytowane 6 Września przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipkiss Opublikowano 7 Września Zgłoś Opublikowano 7 Września (edytowane) 11 godzin temu, NostradamuSek napisał(a): Chociaż chyba jednak nie. Nie ryzykuj. Znalazłem taką kartę nawet za 55zł na allegro lokalnie więc na pewno to lewa karta. Na stronie SONY nie ma takich kart @adramel Nie ma opcji abyś w tej cene kupił kartę, której szukasz Edytowane 7 Września przez ipkiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramel Opublikowano 9 Września Zgłoś Opublikowano 9 Września Kupiłem w ciemno Transcend 1TB Sd Card UHS-I U3 za 144zł. Jest już w drodze więc jutro potestuje. Jest jakiś lepszy sposób niż po prostu grać na maksa pliki (np filmy MP4 lub mkv) i potem sprawdzić czy wszystkie działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramel Opublikowano 11 Września Zgłoś Opublikowano 11 Września No i karta działa. Tylko przegapiłem że to duża SD a nie micro;) Ma 60MiB/s zapisu. Sprawdziłem sumy md5 wszystkie pliki na całym 1TB są poprawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...