finalcell Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Czy warto sie w nie pakować najlepiej żeby wypowiedzieli sie ci co mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Węże silikonowe, których używam po pewnym czasie (jak woda juz się nagrzeje) zaczynają się załamywać przez co ograniczają przepływ wody :( Ale wystarczy je tylko odpowiednio ułozyć i powinno byc ok. no i zadbac żeby woda sie nie nagrzewała za bardzo, ale to juz inna bajka :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 a jaki jest ich plus ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 ja mam eheimy 12/16 i dzieki miedzianym kolankom nic mi sie nie zgina, a tam gdzie trzeba weze te mozna bardzo wygodnie ulozyc... przy odrobinie przemyslenia bardzo latwo mozna je ukladac/formowac :arrow: trzeba jednak brac pod uwage to, co mowi Grzechu, bo to prawda (dlatego dalem kolanka miedziane w kilku miejscach :idea: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...