Flasher18 Opublikowano 7 Września Zgłoś Opublikowano 7 Września (edytowane) Cześć Wszystkim, Robiłem kilka testów, i natknąłem się na wysoką temperaturę (nawet podskoczyła do 66 stopni!), dysku twardego. Na co dzień nie mam jakichkolwiek problemów z nim, ale zastanawiam się teraz czy aby na pewno jest to prawidłowa temperatura, która ze spoczynku (34 stopni), w kilkanaście sekund osiąga temperaturę 58+ stopni. Załączam zdjęcie, a temperaturę sprawdziłem na HDD Tune 2.55 (tutaj w sumie nie pokazuje w ogóle też temperatury), a dostrzegłem właśnie tę wysoką temperaturę w okolicach 61 stopni w HDD Tune 2.6 PRO Trial. Dodatkowo dodam, że program Disk Inspector (brak czujnika temperatury), a Everest w ogóle nie pokazuje, czyli pewnie to samo. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Edytowane 7 Września przez Flasher18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 7 Września Zgłoś Opublikowano 7 Września Normalna temperatura dysku M2 jak go ciorasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 8 Września Zgłoś Opublikowano 8 Września Witam 12 godzin temu, Flasher18 napisał: Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. woda dobrze odbiera ciepło xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flasher18 Opublikowano 8 Września Zgłoś Opublikowano 8 Września 10 godzin temu, Zwykły User2 napisał(a): Normalna temperatura dysku M2 jak go ciorasz. Podczas testu Error Scan być może jest maksymalnie obciążony. W grze tego nie zauważyłem, tam temperatura sięgała od 40-50 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...