cracko Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 A jednak się da - kumpel dał mi namiar - czytnąłem i chyba to działa - w każdym razie lepiej mieć ustawionego najszybszego dns'a niż jakąś lipę. poczytajcie z resztą sami.: http://www.overclocking.pl/modules.php?nam...=article&sid=66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 bylo juz kilka razy ... roznice w pingach do serwerow dns sa tak minimalne ze w praktyce to jest poprawa rzedu max. 0.05 sek. przy ladowaniu strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Mi to i tak nic nie pomoze bo musze miec ustawiony serwer DNS do mojego drugiego kompa - serwera..W sumie cudow nie ma...Ja mam na drugim kompie jakies TePsowe DNS'y i jakos necik na nim calkiem fajnie smiga...:D pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...