Skocz do zawartości
MarkX

wymiana monitora na nowy ,kiedy przysluguje??

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to jest z niepodbita karta gwarancyjna na monitory? Zakupilem monitor 5.08 ,niestety po 5 dniowym

testowaniu i probie kalibracji w programie nokia monitor test ,wyraznie widac

ze prawy gorny rog jest lekko zaograglony. Czy w punkcie gdzie zakupilem

monitor przysluguje mi wymiana na nowy egzemplarz? Zaznaczam ,ze monitor ma

6 dni i karta gwarancyjna jest nie podbita. Czy o zgrozo bede musial go

serwisowac (naprawiac??) w normalnym trybie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to musisz sie dogadac z gosciami u ORT: ORT: ORT: kturych kupywales sprzet jak sa w porzadku to wymiena a jak nie to maja prawo do 14 czy 21 dni roboczych

no ok ,ale mi chodzi tylko i wylacznie o WYMIANE. Nie zadam ,zeby to bylo od reki. Czy przysluguje mi prawo wymiany na inny egzemplarz ,jezeli ten okazuje sie po 5 dniach wadliwy? Zreszta chyba po to nie podbija sie karty gwarancyjnej ,zeby sprawdzic sprzet. Czy nie mam racji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki to monitor ??

Iiyama HM704UTc http://www.iiyama.pl/pages/produkte/crt_pl...hp3?id=HM704UTc . Monitor kupilem ,bo kazy go chwalil. Obraz jest swietny ,tylko geometria obrazu pozostawia na nim wiele do zyczenia. Pod tym wzgledem moj stary lg 774ft spisywal sie o wiele lepiej. Chyba trafilem na felerny egzemplarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ok ,ale mi chodzi tylko i wylacznie o WYMIANE. Nie zadam ,zeby to bylo od reki. Czy przysluguje mi prawo wymiany na inny egzemplarz ,jezeli ten okazuje sie po 5 dniach wadliwy? Zreszta chyba po to nie podbija sie karty gwarancyjnej ,zeby sprawdzic sprzet. Czy nie mam racji?

Właśnie po to się nie podbija gwarancji, że w razie czego goście wymieniają na nowy jak coś jest nie tak. Przynajmnjiej w większości przypadków tak robią. Musisz jak najszybciej do nich pojechać i wymieniać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...