MarkX Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Jak to jest z niepodbita karta gwarancyjna na monitory? Zakupilem monitor 5.08 ,niestety po 5 dniowym testowaniu i probie kalibracji w programie nokia monitor test ,wyraznie widac ze prawy gorny rog jest lekko zaograglony. Czy w punkcie gdzie zakupilem monitor przysluguje mi wymiana na nowy egzemplarz? Zaznaczam ,ze monitor ma 6 dni i karta gwarancyjna jest nie podbita. Czy o zgrozo bede musial go serwisowac (naprawiac??) w normalnym trybie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 to musisz sie dogadac z gosciami u ORT: ORT: ORT: kturych kupywales sprzet jak sa w porzadku to wymiena a jak nie to maja prawo do 14 czy 21 dni roboczych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_lbn Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 A jaki to monitor ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkX Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 to musisz sie dogadac z gosciami u ORT: ORT: ORT: kturych kupywales sprzet jak sa w porzadku to wymiena a jak nie to maja prawo do 14 czy 21 dni roboczych no ok ,ale mi chodzi tylko i wylacznie o WYMIANE. Nie zadam ,zeby to bylo od reki. Czy przysluguje mi prawo wymiany na inny egzemplarz ,jezeli ten okazuje sie po 5 dniach wadliwy? Zreszta chyba po to nie podbija sie karty gwarancyjnej ,zeby sprawdzic sprzet. Czy nie mam racji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkX Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 A jaki to monitor ?? Iiyama HM704UTc http://www.iiyama.pl/pages/produkte/crt_pl...hp3?id=HM704UTc . Monitor kupilem ,bo kazy go chwalil. Obraz jest swietny ,tylko geometria obrazu pozostawia na nim wiele do zyczenia. Pod tym wzgledem moj stary lg 774ft spisywal sie o wiele lepiej. Chyba trafilem na felerny egzemplarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 no ok ,ale mi chodzi tylko i wylacznie o WYMIANE. Nie zadam ,zeby to bylo od reki. Czy przysluguje mi prawo wymiany na inny egzemplarz ,jezeli ten okazuje sie po 5 dniach wadliwy? Zreszta chyba po to nie podbija sie karty gwarancyjnej ,zeby sprawdzic sprzet. Czy nie mam racji?Właśnie po to się nie podbija gwarancji, że w razie czego goście wymieniają na nowy jak coś jest nie tak. Przynajmnjiej w większości przypadków tak robią. Musisz jak najszybciej do nich pojechać i wymieniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...