DEKKER Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Wiem że to już troche stara płyta ale chcialem na niej podkrecic procka mam 1.2 celka a chcialem podkrecic na 1,5 tylko nie wiem czy plyta głowna i uciagnie go.Upgreadowalem też biosa i wymienilem chclodzenie. ale wszyystko zalezy od tej plyty.Wie ktos moze ile moze wyciagnac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 po pierwsze to wez instrukcje do mobo i zobacz o ile mozesz podniesc napiecie, i FSB a pozatym skad mozemy wiedziec co potrafisz i co masz za procka? (jadro) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEKKER Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Celka mam na thualitinie w instrukcji pisze że mozna maksymalnie do 1.26. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 1.26 to co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 1.26 to co?? bo mi to na nic nie pasi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Cytat Wiem że to już troche stara płyta ale chcialem na niej podkrecic procka mam 1.2 celka a chcialem podkrecic na 1,5 tylko nie wiem czy plyta głowna i uciagnie go.Upgreadowalem też biosa i wymienilem chclodzenie. ale wszyystko zalezy od tej plyty.Wie ktos moze ile moze wyciagnac. Widze że brak ci podstaw Przeczytaj FAQ a później bierz się za podkręcanie, a co do tego ile MHZ płyta może maksymalnie obsłużyć płya -to olej to, Procesor i tak wymusi maks. stabilną DLA SIEBIE czestotliwość chociażby to miało być 1.6Ghz na płycie dla max 800Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEKKER Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 1.26 to ilosc ghz jaka mi podaje instrukcja do plyty za maksymalmna do podkrecaanie.A jak mi sie spali plyta przez podkrecenie tego procka polii ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 plyte mozesz zjarac ale tylko napieciem a nie przekrecaniem GHz - napiecie to musialbys jakies kosmiczne zapodac (przy padzie zasialacza np) zobacz w istrukcji co i jak (FSB i napiecie) dokldanie doczytaj w FAQ o co chodzi w tym sporcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...