bartekj001 Opublikowano 26 Września Zgłoś Opublikowano 26 Września Szukam jakiejś obudowy do PC, może ktoś z Was coś poleci ? Mam już kilka modeli na oku, ale może akurat polecicie coś innego lub wskażecie akurat tą samą czym utwierdzicie w obecnym wyborze. Proszę o propozycje lub o stronę z bardzo rozbudowanymi filtrami, bo większość sklepów internetowych ma bardzo słabe filtrowanie i ciężko coś znaleźć. Jedyna w miarę strona która ma filtry to x-kom i pcpartpicker. (chociaż w tych też brak filtra "filtry przeciwkurzowe") Wymagania w kolejności priorytetów : - jak najwięcej najlepszych filtrów przeciw-kurzowych. - USB-C na front panelu - im więcej portów tym lepiej, im nowszy/szybszy port tym lepiej - minimum 2 kieszenie 3,5" oraz minimum 2 kieszenie 2,5" - bardzo łatwy dostęp do demontażu dysków - format płyty ATX - Wielkość Middle Tower lub mniejsze Mniej ważne : Cena - im mniej tym lepiej, ale i 800zł mi nie straszne jeśli będzie szła za tym jakość. Mogą być propozycje w różnych półkach cenowych. Może być nowa lub używana, mogę polować na promocje. Szkło na boku - bez znaczenia, może być lub nie kolory wszystko oprócz białego, może być srebrny, czarny lub inne 5,25" - obojętne Wentylatory mogą być lub nie - i tak będę montował inne jak najcichsze Chłodzenie będzie tylko powietrzne, żadnego AIO Wysokość płyty z chłodzeniem CPU - 17,5cm Długość GPU 29cm Podzespoły : Gigabyte X570 Aorus Master Ryzen 5 5600 DeepCool AG620 RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Września Zgłoś Opublikowano 27 Września https://cenowarka.pl/?cat=gehatx&sort=t&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&v=e&pg=1Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...