Cashmerecat Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października (edytowane) Witam, troche przespalem i przegapilem promocje, zostal mi ostatni element ukladanki procesor... Gry, streamowanie, produkcja muzyki. Mialem isc w 7950x3d lecz to juz jest poza moim budzetem. Biore 3 opcje pod uwage, najtanszym kosztem 7700 lub 7900x ktory wychodzi taniej od 7900. Zasilacz 850w 80+ gold, 32gb 6000mhz cl30, 2tb m2, b650 tomahawk wifi, 500dx + phantom spirit 120, rtx 4070 ti super 16gb. Jedni doradzaja zeby isc w 7700 na przeczekanie i poczekac na 9xxx, drudzy zeby brac 7900x poki jeszcze jest dobra cena. Sam nie wiem co robic. Z gory dziekuje za jakies wskazowki jak podejsc do tematu. Edytowane 1 Października przez Cashmerecat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam wszystko zależy od ceny zakupu. na przeczekanie dobrze sprawdzi sie R5 7600 lub R5 7600X , ale jak cena zakupu była by zbliżona to można pomyśleć nad R7 7700. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Ja brałbym teraz 7700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cashmerecat Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października 14 minut temu, Gerg7 napisał(a): Ja brałbym teraz 7700 I tak tez chyba zrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...