wako Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 ostatnimi czasy zaczynam nagrywac coraz czesciej korzystajac z pliczkow *.CUE, niestety jednak nero podczas nagrywania pokazuje mi komunikat ze: ANALIZA DYSKU NIE POWIODŁA SIĘ! pod tym jest napisane cos o prawdopodobienstwu nie powodzenia itd. w tle zas mam informacje o tym, ze "NIE MOZNA ZAPISAC KOMPILACJI W TRYBIE TAO NA TEJ NAGRYWARCE" spotkal sie ktos z czym takim? moja nagrywara to LG GCE-8481B (48x/24x/48x), z gory dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Może instalowałeś jakieś stery niewiadomego pochodzenia do cdrw? Zainstaluj i tak nowe. sprawdź na innym programie do nagrywania i wgraj najnowszy bios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 sęk w tym, ze zadnych sterow do cdrw nie instalowalem - gdyz sam windows mi rozpoznal nagryware... poza tym nie spotkalem sie ze sterami do cdrw (lg)... choc moze zbyt slabo przegladalem ich strone ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...