Kaczor Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 http://www.bios.pnet.pl/ pierwszy news na tej stronie czyli o tym że HAMMERY są w rozsyłce już :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 http://www.bios.pnet.pl/ pierwszy news na tej stronie czyli o tym że HAMMERY są w rozsyłce już :) Hmmm a ja i tak kupie INTELA.... :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja tam mam nadzieje, ze Athlon Xp na 0,13 bedzie do kupienia pod koniec lipca, lub na poczatku sierpnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 http://www.bios.pnet.pl/ pierwszy news na tej stronie czyli o tym że HAMMERY są w rozsyłce już :) Hmmm a ja i tak kupie INTELA.... :twisted: :twisted: :twisted: A dlaczego ? Czyzbys byl tak bardzo ograniczony ze nic po za intelem dla ciebie nie istnieje ? heh jak tak to kiszka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 http://www.bios.pnet.pl/ pierwszy news na tej stronie czyli o tym że HAMMERY są w rozsyłce już :) Hmmm a ja i tak kupie INTELA.... :twisted: :twisted: :twisted: A dlaczego ? Czyzbys byl tak bardzo ograniczony ze nic po za intelem dla ciebie nie istnieje ? heh jak tak to kiszka ! przestań się czepiać. pio prostu nie wszyscy chcą mieć dobry sprzęt :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 http://www.bios.pnet.pl/ pierwszy news na tej stronie czyli o tym że HAMMERY są w rozsyłce już :) Hmmm a ja i tak kupie INTELA.... :twisted: :twisted: :twisted: A dlaczego ? Czyzbys byl tak bardzo ograniczony ze nic po za intelem dla ciebie nie istnieje ? heh jak tak to kiszka ! przestań się czepiać. pio prostu nie wszyscy chcą mieć dobry sprzęt :wink: Dobre dobre ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 http://www.bios.pnet.pl/ pierwszy news na tej stronie czyli o tym że HAMMERY są w rozsyłce już :) Hmmm a ja i tak kupie INTELA.... :twisted: :twisted: :twisted: A dlaczego ? Czyzbys byl tak bardzo ograniczony ze nic po za intelem dla ciebie nie istnieje ? heh jak tak to kiszka ! przestań się czepiać. pio prostu nie wszyscy chcą mieć dobry sprzęt :wink: ...i dlatego kupują AMD :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ...i dlatego kupują AMD :twisted: :twisted: ja żartem a ty serio :lol: nie bierz tego tak do siebie i się nie denerwuj :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Do : Mighn Taghor chyba sie nie zrozumileismy ! ale tlumacz sobie to jak chcesz wiesz masz gorszy procesor i musisz sie jakos pocieszac ! rozumiem to ! Pozdrawiem i tylko sie nie obrazaj bo to zart ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Do : Mighn Taghor chyba sie nie zrozumileismy ! ale tlumacz sobie to jak chcesz wiesz masz gorszy procesor i musisz sie jakos pocieszac ! rozumiem to ! Pozdrawiem i tylko sie nie obrazaj bo to zart ! :D Twoje żarty to czasami o kant du... mozna sobie obić, wyluzuj trochę, nie każdy musi mieć humor w Twoim stylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Zauwazyliscie ze "intelowcy" w ostatnim czasie bardzo zesztywnieli? Hmm. Ciekawe dlaczego? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Do : Mighn Taghor chyba sie nie zrozumileismy ! ale tlumacz sobie to jak chcesz wiesz masz gorszy procesor i musisz sie jakos pocieszac ! rozumiem to ! Pozdrawiem i tylko sie nie obrazaj bo to zart ! :D Twoje żarty to czasami o kant du... mozna sobie obić, wyluzuj trochę, nie każdy musi mieć humor w Twoim stylu Tak, libero; To jest tak ze ty zartujesz i jest dobrze a jak ktos cos napisze od siebie w formie zartu to ty to uznajesz za atak. Nie powiem ale to jest zdeka w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Do : Mighn Taghor chyba sie nie zrozumileismy ! ale tlumacz sobie to jak chcesz wiesz masz gorszy procesor i musisz sie jakos pocieszac ! rozumiem to ! Pozdrawiem i tylko sie nie obrazaj bo to zart ! :D Twoje żarty to czasami o kant du... mozna sobie obić, wyluzuj trochę, nie każdy musi mieć humor w Twoim stylu Tak, libero; To jest tak ze ty zartujesz i jest dobrze a jak ktos cos napisze od siebie w formie zartu to ty to uznajesz za atak. Nie powiem ale to jest zdeka w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajace. J niemoge a ja unaje za atak dobre ! nie jestem popierniczony zeby sie obrazac ze ktos napisze ze intel jest lepszy od amd ! jak macie kompleky to wasz error ! a to ze niektozy sa sztywni i co by nie powiedziec to braza majestatu ! to sorry ale to wasz problem ! Wiecej nie napisze bo nie chce mi sie i nie bede sobie glowy zawracal jakas banda ludzi z kompleksami i problemami z ogromnym JA ! Nara panowie ! fajnie sie gadalo ale ja juz nie chce bo mi czasu szkoda ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Zauwazyliscie ze "intelowcy" w ostatnim czasie bardzo zesztywnieli? Hmm. Ciekawe dlaczego? :lol: Wiesz co dziwny ten swat ! ale takich ludzi to ja w zyciu nie widzialem zeby obrazac sie ze ktos zazartowal ze ich procek jest gorszy ! heh co za paranoja ! :evil: I tu wychodza kompleksy ! tych milych panow ! bo jak by byli naprawde przekonani ze ich proc jest the best to by nie walczyli tak o jego honor ! testy wszystko weryfikuja jak widac amd ciagle lepszy ! tylko ze naprawde ludzi nie sa wstanie obiektywnie na to spojzec tylko sie buracza ! heh zbulwersowali mnie ! Ps: nie chce wywolywac kolejnej wojny z posiadaczami intele ! Ale prawda jest ze naprawde z wami cos nie tak ! Ale to nie moj problem niezycze sobie tylko tyakich komentazy ! que_pasa tu nie chodzi o humor w stylu takim czy owaki tu chodzi o przyjmowanie nieORT: ORT: ORT: kturych rzeczy z przymruzeniem oka ! To juz koniec mojego wywodu ! troche sie powtazam ale kurde juz dawno mnie zaden koles tak nie wkuzyl jak to zgrabnie dobrane trio sztywniakow ! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ludzie! - przecież jeżeli wszyscy stwierdzą że to ten jeden wybrany jest najlepszy - to okaże się że nagle będzie to ten jeden jedyny - drogi jak diabli.... Jeżeli jest tendencja na kupno AMD - trzeba bronić Intela - tak dla WŁASNEJ KORZYŚCI Biznes is Biznes! - i niema zmiłuj się! Czy wy miłośnicy Intela czy AMD; Nvidii czy ATI chcecie żeby wasza ulubiona firma została monopolistą? - jeśli nie to popsioczcie na szybszego, pokażcie zalety (zawsze jakieś są ) słabszego - sami na tym skorzystacie!! PS. TO jest żart, ale jak w każdym żarcie jest tu chyba coś prawdy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 W rozsylce se moze byc. Nikt go nie kupi przez conajmniej 2-3 miesiace znajac AMD-kowcow. 0,13 juz jest od dawna a nikt go nawet na oczy nie widzial, a tak sie napalali wszyscy. Ja tez oczywiscie bralbym i tak Intela bo to firma, a nie ubranko z ciucholandu :) - to byl zart, skoro tacyscie dowcipni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Do : Mighn Taghor chyba sie nie zrozumileismy ! ale tlumacz sobie to jak chcesz wiesz masz gorszy procesor i musisz sie jakos pocieszac ! rozumiem to ! Pozdrawiem i tylko sie nie obrazaj bo to zart ! :D Twoje żarty to czasami o kant du... mozna sobie obić, wyluzuj trochę, nie każdy musi mieć humor w Twoim stylu Tak, libero; To jest tak ze ty zartujesz i jest dobrze a jak ktos cos napisze od siebie w formie zartu to ty to uznajesz za atak. Nie powiem ale to jest zdeka w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajace. J niemoge a ja unaje za atak dobre ! nie jestem popierniczony zeby sie obrazac ze ktos napisze ze intel jest lepszy od amd ! jak macie kompleky to wasz error ! a to ze niektozy sa sztywni i co by nie powiedziec to braza majestatu ! to sorry ale to wasz problem ! Wiecej nie napisze bo nie chce mi sie i nie bede sobie glowy zawracal jakas banda ludzi z kompleksami i problemami z ogromnym JA ! Nara panowie ! fajnie sie gadalo ale ja juz nie chce bo mi czasu szkoda ! ehh, spojrz ja mam amd i jestem zadowolony i nie mam komplekow a do ciebie moglem sie doczepic rownie dobrze w innym topicu, ale padlo na ten bo que_pasa ten zwrocil ci uwage. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ehh, spojrz ja mam amd i jestem zadowolony i nie mam komplekow a do ciebie moglem sie doczepic rownie dobrze w innym topicu, ale padlo na ten bo que_pasa ten zwrocil ci uwage. co ma piernik to wiatraka ! akurat que_pasa to zadny dla mnie autorytet i mam jego opinnie w [gluteus maximus] ! Zrobiliscie z gowna afere ! bo ten zart byl gowniany ale wy sie tak rozkreciliscie ze wyszliscie na idiotow w moim mniemaniu (wiem ze was to nie obchodzi) ale skoncentrujcie sie na bardziej powaznych sprawach a nie na glupotach niedowartosciowani posiadacze procesorow (i mowie tu o prockach amd jak i intela ) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 W sumie ja tu oddam wszystkim honor - AMD i Intel są równie dobre (bo tak naprawde to tak jest) i pozwole sobie wznieść okrzyk ALPHA RULEZ! ? i co wy na to ? tylko żeby na tym się grać dało i żeby to kosztowało tyle co InteloAemdek.... Marzenia sciętej głowy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Powiem tak wiekszosc osob posiadajacych niegdys amd zrazilo sie do tych produktow chodzi tu o serie prockow K6 2 i K6 3(malo wydajne niestabilne, lichy o/c) przesiedli sie wowczas na Intela , ale czasy kiedy sciagalo sie pathe pod amd juz dawno minely , atlon i duron to inna bajka. Panowie to jest K7 a nie K6 , technologia poszla do przodu i intel z amd ida teraz ramie w ramie, monopol sie skonczyl :) , przytocze cytat "...kolega mi powiedzial ze Atlony sie wieszaja , dlatego biore celerona..." hmmm o co tu chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ehh, spojrz ja mam amd i jestem zadowolony i nie mam komplekow a do ciebie moglem sie doczepic rownie dobrze w innym topicu, ale padlo na ten bo que_pasa ten zwrocil ci uwage. co ma piernik to wiatraka ! akurat que_pasa to zadny dla mnie autorytet i mam jego opinnie w [gluteus maximus] ! Zrobiliscie z gowna afere ! bo ten zart byl gowniany ale wy sie tak rozkreciliscie ze wyszliscie na idiotow w moim mniemaniu (wiem ze was to nie obchodzi) ale skoncentrujcie sie na bardziej powaznych sprawach a nie na glupotach niedowartosciowani posiadacze procesorow (i mowie tu o prockach amd jak i intela ) ! w [gluteus maximus] to mnie nie masz bo na pieszczotę to musisz najpierw zasłużyć. i kto tu się obraża :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 w [gluteus maximus] to mnie nie masz bo na pieszczotę to musisz najpierw zasłużyć. i kto tu się obraża :D Ty czytac nie umiesz czy ja napisalem ze mam Ciebie w [gluteus maximus], nie mam twoja opinnie ! I nie obrazam sie tylko protestue przed takim buractwem jak Ty reprezentujesz bo nie jestem na tyle po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y zeby obrazac sie na czyjs zart i czyjes zdanie z gola odmienne od mojego ! Z Bogiem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja idę wochać klej bo jest ciekawiej a nie że zawsze jakiś konflikt rozpęta. Mam kumpla miał pentium 3 800Mhz i się do niego zraził nawet nie wiem dlaczego ale teraz szanuje produkty Amd i intela bo wie że czasami mogą trafić się serie procesorów gorszych u jednego i drugiego. Czy coś tam hehe:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 jaki konflikt, przynajmniej można rozładować nerwy po ciężkim poniedziałku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Zauwazyliscie ze "intelowcy" w ostatnim czasie bardzo zesztywnieli? Hmm. Ciekawe dlaczego? :lol: Coz, pewna wiedza i doswiadczenie przychodzi niestety z wiekiem, wtedy tez czlowiek staje sie powazniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Zauwazyliscie ze "intelowcy" w ostatnim czasie bardzo zesztywnieli? Hmm. Ciekawe dlaczego? :lol: Coz, pewna wiedza i doswiadczenie przychodzi niestety z wiekiem, wtedy tez czlowiek staje sie powazniejszy. ale mądrość życiową walnąłeś :lol: słabo mi się robi :lol: miałem wszystkie intele od 286 do P3 sporo pracowałem na P4. P3 zmieniłem na Durona a Durona niedługo zmieniam na Athlona XP. uważam że i Intel i AMD są spox. dzięki nim my mamy przystępne ceny i nie trzeba wydawać kupe kasy na procek. obecnie jestem zadowolony z AMD wcześniej byłem zadowolony z Intela ale chciałem spróbować konkurencji i nie żałuje. najgorzej jak się ktoś wypowiada o sprzęcie na podstawie wrażen z 15 minutowej procy na nim. i są głupie spory. wyluzujcie trochę bo to chrzanienie na forum o wyższości AMD nad Intelem lub NVidii nad ATI nic nie wnosi tylko robi wodę z muzgu początkującym użytkownikom. jak macie coś do powiedzenia to na podstawie swoich doświadczeń a nie domniemań. bo jak czyta się te posty ze sporów to się mózg lasuje :evil: ale naklepałem kto to przeczyta :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 http://www.bios.pnet.pl/ pierwszy news na tej stronie czyli o tym że HAMMERY są w rozsyłce już :) Hmmm a ja i tak kupie INTELA.... :twisted: :twisted: :twisted:kolejny raz sie dasz wyryskac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ja na hammera sie nie napalam, chcialem kupic xp 1700 + :P ale chyba zaczekam i kupie xp 2200 + w 0,13 mikrona :twisted: Musze zaczekac bo jeszcze mi kaski brakuje :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ja na hammera sie nie napalam, chcialem kupic xp 1700 + :P ale chyba zaczekam i kupie xp 2200 + w 0,13 mikrona :twisted: Musze zaczekac bo jeszcze mi kaski brakuje :? Ja bym sie zastanowil!!! W dzisiejszych czasach nie oplaca sie kupowac najnowszych "zabawek" Za duzo sie traci. Ja zmienilem D850 na XP1600+ i jestem zadowolony musialem dolozyc tylko 230zł. A jak bede chcial wymienic tego Athlona na 0,13 to znowu mniej strace!!! A gry na 1600+ napewno nie beda skakac, a jak sie podkreci to juz wogole cud malina :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Myslalem, ze oszaleje jak przeczytalem te posty: ale mądrość życiową walnąłeś słabo mi się robi miałem wszystkie intele od 286 do P3 sporo pracowałem na P4. P3 zmieniłem na Durona a Durona niedługo zmieniam na Athlona XP. uważam że i Intel i AMD są spox. dzięki nim my mamy przystępne ceny i nie trzeba wydawać kupe kasy na procek. obecnie jestem zadowolony z AMD wcześniej byłem zadowolony z Intela ale chciałem spróbować konkurencji i nie żałuje. najgorzej jak się ktoś wypowiada o sprzęcie na podstawie wrażen z 15 minutowej procy na nim. i są głupie spory. wyluzujcie trochę bo to chrzanienie na forum o wyższości AMD nad Intelem lub NVidii nad ATI nic nie wnosi tylko robi wodę z muzgu początkującym użytkownikom. jak macie coś do powiedzenia to na podstawie swoich doświadczeń a nie domniemań. bo jak czyta się te posty ze sporów to się mózg lasuje ale naklepałem kto to przeczyta Naprawde, prawie spadlem z krzesla. Po raz pierwszy widze porzadny post, bardzo madry i niestronniczy w Twoim wykonaniu - gratuluje. Ja bym sie zastanowil!!! W dzisiejszych czasach nie oplaca sie kupowac najnowszych "zabawek" Za duzo sie traci. Ja zmienilem D850 na XP1600+ i jestem zadowolony musialem dolozyc tylko 230zł. A jak bede chcial wymienic tego Athlona na 0,13 to znowu mniej strace!!! A gry na 1600+ napewno nie beda skakac, a jak sie podkreci to juz wogole cud malina W tym przypadku identycznie - brawo, wreszcie cos madrego. Tego powinnismy przestrzegac. Bardzo dobrze, ze ktos zapoczatkowal madra gadke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...