Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Myslalem, ze oszaleje jak przeczytalem te posty:

ale mądrość życiową walnąłeś  słabo mi się robi

miałem wszystkie intele od 286 do P3 sporo pracowałem na P4. 

P3 zmieniłem na Durona a Durona niedługo zmieniam na Athlona XP. 

uważam że i Intel i AMD są spox. dzięki nim my mamy przystępne ceny i nie trzeba wydawać kupe kasy na procek. obecnie jestem zadowolony z AMD wcześniej byłem zadowolony z Intela ale chciałem spróbować konkurencji i nie żałuje. 

najgorzej jak się ktoś wypowiada o sprzęcie na podstawie wrażen z 15 minutowej procy na nim. i są głupie spory. 

wyluzujcie trochę bo to chrzanienie na forum o wyższości AMD nad Intelem lub NVidii nad ATI nic nie wnosi tylko robi wodę z muzgu początkującym użytkownikom. jak macie coś do powiedzenia to na podstawie swoich doświadczeń a nie domniemań. 

bo jak czyta się te posty ze sporów to się mózg lasuje

ale naklepałem kto to przeczyta 

Naprawde, prawie spadlem z krzesla. Po raz pierwszy widze porzadny post, bardzo madry i niestronniczy w Twoim wykonaniu - gratuluje.

Ja bym sie zastanowil!!! W dzisiejszych czasach nie oplaca sie kupowac najnowszych "zabawek" Za duzo sie traci. Ja zmienilem D850 na XP1600+ i jestem zadowolony musialem dolozyc tylko 230zł. A jak bede chcial wymienic tego Athlona na 0,13 to znowu mniej strace!!! A gry na 1600+ napewno nie beda skakac, a jak sie podkreci to juz wogole cud malina

W tym przypadku identycznie - brawo, wreszcie cos madrego. Tego powinnismy przestrzegac. Bardzo dobrze, ze ktos zapoczatkowal madra gadke.

ciesze się że ci się podoba. teraz twoja kolej. bo od pewnego czasu piszesz sensowniej ale i tak z podtekstem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym przypadku identycznie - brawo, wreszcie cos madrego. Tego powinnismy przestrzegac. Bardzo dobrze, ze ktos zapoczatkowal madra gadke.

he, ciekawe na jak długo

he he. nie będzie prowokacji to nie będzie sensacji :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he, ciekawe na jak długo

masz tu pierwszą już na tej stronie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do : Mighn Taghor 

chyba sie nie zrozumileismy ! ale tlumacz sobie to jak chcesz  wiesz masz gorszy procesor i musisz sie  jakos pocieszac ! rozumiem to !

Pozdrawiem i  tylko sie nie obrazaj bo to zart ! :D

Twoje żarty to czasami o kant du... mozna sobie obić, wyluzuj trochę, nie każdy musi mieć humor w Twoim stylu

druga i obie w tym samym temacie. od tego zaczął się spór :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.bios.pnet.pl/

pierwszy news na tej stronie czyli o tym że HAMMERY są w rozsyłce już :)

Hmmm a ja i tak kupie INTELA.... :twisted: :twisted: :twisted:

A dlaczego ? Czyzbys byl tak bardzo ograniczony ze nic po za intelem dla ciebie nie istnieje ?

heh jak tak to kiszka !

przestań się czepiać. pio prostu nie wszyscy chcą mieć dobry sprzęt :wink:

wydaje mi się że to było najpierw, co ty na to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.bios.pnet.pl/

pierwszy news na tej stronie czyli o tym że HAMMERY są w rozsyłce już :)

Hmmm a ja i tak kupie INTELA.... :twisted: :twisted: :twisted:

A dlaczego ? Czyzbys byl tak bardzo ograniczony ze nic po za intelem dla ciebie nie istnieje ?

heh jak tak to kiszka !

przestań się czepiać. pio prostu nie wszyscy chcą mieć dobry sprzęt :wink:

wydaje mi się że to było najpierw, co ty na to

ale to było żartem o czym świadczy znaczek na końcu a u ciebie powiało grozą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam nic do ciebie, ale dla libero po prostu się nazbierało i nie wytrzymałem, to że ktoś woli intela nie znaczy że jest od razu ograniczony, humor i docinki owszem ale nie obrażajmy nikogo tym bardziej jeśli go nie znamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam nic do ciebie

i vice versa. chodzi mi tylko o to żeby trzymać nerwy na wodzy bo można olać jak ktoś się za bardzo "żołądkuje" bo odechciewa się czytać postów gdzie ludzie wciskają sobie nawzajem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem, ze oszaleje jak przeczytalem te posty:

ale mądrość życiową walnąłeś  słabo mi się robi

miałem wszystkie intele od 286 do P3 sporo pracowałem na P4. 

P3 zmieniłem na Durona a Durona niedługo zmieniam na Athlona XP. 

uważam że i Intel i AMD są spox. dzięki nim my mamy przystępne ceny i nie trzeba wydawać kupe kasy na procek. obecnie jestem zadowolony z AMD wcześniej byłem zadowolony z Intela ale chciałem spróbować konkurencji i nie żałuje. 

najgorzej jak się ktoś wypowiada o sprzęcie na podstawie wrażen z 15 minutowej procy na nim. i są głupie spory. 

wyluzujcie trochę bo to chrzanienie na forum o wyższości AMD nad Intelem lub NVidii nad ATI nic nie wnosi tylko robi wodę z muzgu początkującym użytkownikom. jak macie coś do powiedzenia to na podstawie swoich doświadczeń a nie domniemań. 

bo jak czyta się te posty ze sporów to się mózg lasuje

ale naklepałem kto to przeczyta 

Naprawde, prawie spadlem z krzesla. Po raz pierwszy widze porzadny post, bardzo madry i niestronniczy w Twoim wykonaniu - gratuluje.

Ja bym sie zastanowil!!! W dzisiejszych czasach nie oplaca sie kupowac najnowszych "zabawek" Za duzo sie traci. Ja zmienilem D850 na XP1600+ i jestem zadowolony musialem dolozyc tylko 230zł. A jak bede chcial wymienic tego Athlona na 0,13 to znowu mniej strace!!! A gry na 1600+ napewno nie beda skakac, a jak sie podkreci to juz wogole cud malina

Hm moze nie blysne intelektem, ale kaeres ty sobie z nas jaja robisz?? Czy to bylo powaznie napisane?? Bo sam nie wiem :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chlopaki Just Love not war :). Nie kluccie sie to i tak nic nie da :). Czy to wazne kto ma jaki procesor?? Nie...wiec dajcie sobie po buzaku i gitara :). BTW to mi przypomina chuliganow na meczach pilki noznej. Co ciekawe czasami sie tluka kibice ktorzy sa za ta sama druzyna :? . Dlatego apeluje jeszcze raz Łączmy siły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mówisz chyba o sobie, bo całą aferę ty sprowokowałeś mówiąc że ktoś jest ograniczony :wink: 

pozdrawiam

Znowu pudlo !

A pozatym ja nic nie mowilem tylko sie pytalem ! :wink:

I ja nie jestem sztywny :!: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...