Skocz do zawartości
ShastaManXD

Jaki telefon dla taty do 650 zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki polecacie telefon dla taty?

Tata jedynie dzwoni na karte sim do kogoś i co jakiś czas zdjęcie zrobi np grobów na cmentarzu.
Cena do 650 zł.
Jedyny jego argument to "żeby się nie zacinał".
Tata ma dosyć grube palce.

Fajnie jakby byl z 2024 roku

No a żeby nie było tak źle to czasami ja bym ten telefon wykorzystał więc
fajnie jakby miał 5g, bo ja w swoim telefonie nie mam, a czasami
przydałby się  ten telefon żeby go jako hotspot wifi wykorzystać.

No i większa bateria by się przydała. Żeby go nie ładować co 1-2 dni [gdy nie używa opcji hotspotu]

Edytowane przez ShastaManXD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samsung ma trochę mało ram , jak na dzisiaj. Mam tego Infinixa tylko bez 5G i jest naprawdę dobry.

W Infinix masz folię na ekranie naklejoną , szybką ładowarkę  w pudełku  , ponadto 8 GB ram -telefon przy umiarkowanym użytkowaniu trzyma z 5 - 7 dni.

Edytowane przez Gerg7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zakupiłem Samsunga, poprzedni A5 2017 już nieco słabiej chodzi (+bateria). Na razie nie miałem czasu go skonfigurować/przenieść się, ale z krótkiego poklikania jest OK, ale gwarancji "nie-zacinania się" to na tym nie będzie... Nie ten budżet jeśli mają być też kilkuletnie aktualizacje.  
Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 3.10.2024 o 18:32, ShastaManXD napisał:

Tata jedynie dzwoni na karte sim do kogoś i co jakiś czas zdjęcie zrobi np grobów na cmentarzu.
Cena do 650 zł.
Jedyny jego argument to "żeby się nie zacinał".

Mój ojciec długo się bronił przed takim telefonem. Miał całe życie na klawiaturę, który potrafił raptem tylko dzwonić, wysyłać SMS-y no i robić marnej jakości zdjęcia. Tak samo mówił że on z tego nie będzie korzystał i że będzie tylko dzwonił. Kiedy sobie w końcu kupił takowego smartfona to nie raz się oderwać od niego nie może. Ostatnio stwierdził że to pożeracz czasu ale dalej twardo korzysta z neta, ogląda filmiki itd. Czasem sobie nawet coś z neta zamówi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi