ride12 Opublikowano 5 Października Zgłoś Opublikowano 5 Października (edytowane) Witam, czy taki zestaw jest w porządku, czy coś byście zmienili? Edytowane 5 Października przez ride12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ride12 Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października (edytowane) Dzięki za propozycję zestawu , ale budżet niestety wynosi max 5k. Przepraszam, że nie napisałem wcześniej. + komputer używany do pracy i weekendowo granie, dlatego planowałem 7700 zamiast 7500f Edytowane 6 Października przez ride12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 7 Października Zgłoś Opublikowano 7 Października 21 godzin temu, ride12 napisał(a): komputer używany do pracy i weekendowo granie, dlatego planowałem 7700 zamiast 7500f O jakiej pracy mowa, jakie programy? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ride12 Opublikowano 7 Października Zgłoś Opublikowano 7 Października (edytowane) 8 godzin temu, Dikson napisał(a): O jakiej pracy mowa, jakie programy? Unity+blender Edytowane 7 Października przez ride12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października W blenderze to akurat więcej Ci da mocniejesza karta niż procesor przy renderingu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października Mam tą obudowę w PCcie w pracy - jest mocno niedoceniona w swoim budżecie, aczkolwiek zaznaczam że upchanie co bardziej energochłonnych sprzętów w niej to nie jest specjalnie najlepszy pomysł. Poszedłbym w coś bardziej przewiewnego. Na pewno zaletą jest mała ilość zajmowanego miejsca i szkło z zawiasem na magnesie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ride12 Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października (edytowane) 2 godziny temu, Qrdello napisał(a): Mam tą obudowę w PCcie w pracy - jest mocno niedoceniona w swoim budżecie, aczkolwiek zaznaczam że upchanie co bardziej energochłonnych sprzętów w niej to nie jest specjalnie najlepszy pomysł. Poszedłbym w coś bardziej przewiewnego. Na pewno zaletą jest mała ilość zajmowanego miejsca i szkło z zawiasem na magnesie. Wybrałem tę obudowę głównie ze względu na cenę. A do 300zł da sie dorwać coś sensownego? Edytowane 9 Października przez ride12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października Do 300zł może taka obudowa: https://www.x-kom.pl/p/1229097-obudowa-do-komputera-phanteks-xt-pro-tg-black.html 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...