Krzysztof501do Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października Witam, Mam wykupiony plan CC i do tej pory w ramach tego planu miałem także możliwość korzystania z aplikacji po zainstalowaniu tej usługi na iPadzie. Do tej pory, gdyż po zakupie nowego iPada odkryłem, że aplikacji CC nie ma już w sklepie Apple. jest to o tyle istotne, że aplikacje były instalowane na iPadzie z poziomu CC, natomiast gdy instaluje się programy prosto ze sklepu, to Firma każe wykupić subskrypcję. Wiem, że np. we Włoszech aplikacja jest dostępna i nie ma problemu z instalacją, więc podejrzewam, że w większości krajów jest podobnie. Niestety pytania do opiekuna kończą się odsyłaniem do strony, gdzie mi sie wyświetla informacja o braku dostępności aplikacji w Polsce Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImAho Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października A VPN dałby coś ? Czy nasze jabłuszko się nie da oszukać ;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...