Eloelo12345 Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Siemka, wczoraj wyłączyłem komputer, poszedłem coś zrobić, wróciłem, chciałem odpalić znów komputer i wyskoczył mi cpu fan error. Pompa nie daje oznak życia. W biosie zmiana power Mode nic nie dała, kabel z pompy do cpu fan też podpięty dobrze. Pompa Rip? Kupiłem używane, gwarancja już raczej minęła. Próbować rozkręcać i szukać problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Witam pozwolę sobie poobserwować temat. a czy jest sens rozkręcać i co chciał byś tam znaleźć ? kup porządne dwuwieżowe powietrzne i będzie bez usterek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloelo12345 Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października 1 hour ago, Mr.T... said: Witam pozwolę sobie poobserwować temat. a czy jest sens rozkręcać i co chciał byś tam znaleźć ? kup porządne dwuwieżowe powietrzne i będzie bez usterek. A jakie polecasz tak myślę do 250 zł to chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października (edytowane) 20 minut temu, Eloelo12345 napisał: A jakie polecasz tak myślę do 250 zł to chłodzenie Nie jest to twój limit 250zł ale możesz też AIO kupić Chłodzenie wodne Arctic Liquid Freezer III 360 Black (ACFRE00136A) , 334zł https://proline.pl/chlodzenie-wodne-arctic-liquid-freezer-iii-360-black-acfre00136a-p8120834 widzialem w necie., tylko czy masz taka obudowe , czy ci miejsca starczy? Edytowane 22 Października przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października 22 minuty temu, Eloelo12345 napisał: A jakie polecasz tak myślę do 250 zł to chłodzenie Thermalright Phantom Spirit 120 SE lub Deepcool AK620 Zero Dark (R-AK620-BKNNMT-G-1) albo parę PLN tańsze CPU Deepcool AK620 (R-AK620-BKNNMT-G) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloelo12345 Opublikowano 23 Października Zgłoś Opublikowano 23 Października 20 hours ago, Mr.T... said: Thermalright Phantom Spirit 120 SE lub Deepcool AK620 Zero Dark (R-AK620-BKNNMT-G-1) albo parę PLN tańsze CPU Deepcool AK620 (R-AK620-BKNNMT-G) Phantom Spirit będzie najlepszy z tych wszystkich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 23 Października Zgłoś Opublikowano 23 Października 3 godziny temu, Eloelo12345 napisał: Phantom Spirit będzie najlepszy z tych wszystkich? posiada 7 ciepłowodów , jest ono najwydajniejsze z pośród trzech wskazanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...