Selvetarm Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2024 Witam. Korzystam z lapka Asus F509FA. Mam go tylko w ciężarówce. Co jakiś czas mam problem z ładowarkami na wejście do zapalniczki ponieważ końcówki zasilacza szybko się psują i ładowanie przerywa. Widzę że mam gniazdo w lapku USB-c. Jednak nie ładuje po podłączeniu kabla. Jest możliwe ładowanie lapka przez to wejście? Czy one służy do czegoś innego? Z góry dziękuję za informację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImAho Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2024 Powinieneś mieć koło po lewej stronie obudowy koło matrycy. Zrób fotę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2024 To złącze nie posiada power delivery, więc nie może być wykorzystane do ładowania.Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImAho Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2024 Powinieneś mieć koło po lewej stronie obudowy koło matrycy. Zrób fotę Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo koło to wejście do zasilacza zapomniałem dopisaćWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvetarm Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImAho Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2024 Dokładnie po lewej stronie od USB masz wejście na zasilacz , to okrągłe z bolcem , radzę poszukać po modelu laptopa na Internecie i zakupić pasujący do tego modelu zasilacz uniwersalny bądź dedykowany. Pozdrawiam. Jakbyś miał jakiś problem z doborem napisz na priv Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvetarm Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2024 No właśnie kupuje uniwersalne ale one poprostu 2 3 miesiące i końcówki się wyrabiają. A dedykowany zasilacz samochodowy nie potrafię znaleść bo mojego modelu tam nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 25 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2024 Witam czy za pomocą USB-C można ładować np. laptoka ? proponuje poczytać co to jest - thunderbolt bo gniazdo - thunderbolt może pracować jako USB-C , ale gniazdo UBS-C nie będzie pracować jako thunderbolt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...