_s1lentoo_ Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października (edytowane) Witam wszystkich , na dniach zamierzam zamówić nowy sprzęt cały koszyk już mam ale nadal mam dylemat co do chłodzenia wodnego zastanawiam się nad MSI MAG CoreLiquid 360mm albo Artic Liquid Freezer III 360 które chłodzenie będzie lepszym wyborem pod względem jakości ciszy i oczywiście temperatur , chłodzenie będzie działać w takim zestawie: CPU:Ryzen 7800X3D GPU:Gigabyte RTX 4080 Super Aero OC Płyta Główna :MSI B650M Project Zero OBUDOWA :MSI MAG Pano M100R PZ ZASILACZ:MSI MAG A850GL RAM:XPG Blade Lancer 32GB 6000MHz CL30 SSD:WD Black SN770 1TB tak wiem że chłodzenie 240mm lub jakieś dobre powietrzne by w zupełności wystarczało ale w tym przypadku chodzi mi również o walory estetyczne komputer ma być cały w białym zestawieniu. Edytowane 24 Października przez _s1lentoo_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października Oczywiście, że Arctic. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 25 Października Zgłoś Opublikowano 25 Października W dniu 24.10.2024 o 10:57, _s1lentoo_ napisał: Witam wszystkich , na dniach zamierzam zamówić nowy sprzęt cały koszyk już mam ale nadal mam dylemat co do chłodzenia wodnego zastanawiam się nad MSI MAG CoreLiquid 360mm albo Artic Liquid Freezer III 360 które chłodzenie będzie lepszym wyborem pod względem jakości ciszy i oczywiście temperatur , chłodzenie będzie działać w takim zestawie: CPU:Ryzen 7800X3D GPU:Gigabyte RTX 4080 Super Aero OC Płyta Główna :MSI B650M Project Zero OBUDOWA :MSI MAG Pano M100R PZ ZASILACZ:MSI MAG A850GL RAM:XPG Blade Lancer 32GB 6000MHz CL30 SSD:WD Black SN770 1TB tak wiem że chłodzenie 240mm lub jakieś dobre powietrzne by w zupełności wystarczało ale w tym przypadku chodzi mi również o walory estetyczne komputer ma być cały w białym zestawieniu. zdecydowanie Arctic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_s1lentoo_ Opublikowano 26 Października Zgłoś Opublikowano 26 Października (edytowane) Okej dzięki bardzo za podpowiedź w takim razie zostaję przy arcticu i już nic więcej w tym zestawie nie zmieniam co najwyżej dysk na kingstona kc3000 Edytowane 26 Października przez _s1lentoo_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...