Lipny Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Chcialbym sie spytac kolegow ktorzy posiadaja te karty(innych takze) co by mi polecili. Mam Celerona 433@541 Mhz, 192 MB RAM i plyte glowna na BX440. Za nidlugo przesiadam sie na Durona 1 Ghz(plyta Soltek-VIAKT266A) i bede mial 2 komputery. Jak te karty beda sie sprawowac na tych dwoch sprzetach? Ktora z tych kart jest wydajniejsza w grach? Obie karty kosztuja prawie tyle samo(www.apollo.net.pl) wiec chce wiedziec co sie bardziej oplaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Kup Kyro2 i walić monopol :lol: :lol: A jak nie, to MX400..ale to kiła- miałem to i dobrze, że sprzedałem. A te ATI 7000.....hmmmm....to można je najwyżej z kopa(glana :D ) potraktować, bo do gier się nie nadaje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Na perwno Ati 7000 będzie szybsza od MX400, do tego lebsza jakość obrazu, większe możliwości konfiguracji, wspomaganie DVD (co przy twoim procu jeszcze coś da... (w każdym razie podniesie troche jakość) Tak więc w pełni nie zgadzając się z poprzednikiem _ R7000 jest lepszym wyborem (pozatym jak by się nie patrzeć jest to produkt nowszy!) A! - i nie pchaj się w KYRO - ta karta to powoli antyk :( (chociaż kiedyś była dość dobra...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Na perwno Ati 7000 będzie szybsza od MX400, do tego lebsza jakość obrazu, większe możliwości konfiguracji, wspomaganie DVD (co przy twoim procu jeszcze coś da... (w każdym razie podniesie troche jakość) Tak więc w pełni nie zgadzając się z poprzednikiem _ R7000 jest lepszym wyborem (pozatym jak by się nie patrzeć jest to produkt nowszy!) A! - i nie pchaj się w KYRO - ta karta to powoli antyk :( (chociaż kiedyś była dość dobra...) Ati R7000 szybsza od GF2MX400? Chyba Ci sie poje..lo, ta karta jest wolniejsza nawet od GF256SDR nie wspominajac nawet o TNT2m64. Nie bredz glupot chlopakowi, ta karta nie ma nawet T&L, nie jestem przeciwnikiem ATI, ale ta karta Radeon 7000 to kicha w rodzaju Radeona VE, bo to praktycznie to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ATI Radeon VE to przerobiony Rage 128- he..koleś..kup sobie takie dwie i sprzedaj na rynku :lol: :lol: :lol: A jak się sam przekonałem- dopuki nie sprawdziło sietego Kyro2 samemu, to też pisałem, że to syf i gorsze GF2MX.....wiesz...jestem atesita i jak nie zobaczę, to nie uwierzę :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ,,....gorsze OD GF2MX....." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 szkoda gadać. jak radeon 7000 może być lepszy od gf2mx400 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Co wy gadacie w drógim kompie mam readona 7200 na ddr(orginał ATI) i jest słabszy od mojego mx400. A co dopiero ATI 7000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 znalazł się jeden taki Mighn Taghor co ma klapy na oczach i wali głupoty aż się słabo robi :evil: człowieku zastanów się a potem pisz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Co wy gadacie w drógim kompie mam readona 7200 na ddr(orginał ATI) i jest słabszy od mojego mx400. A co dopiero ATI 7000. To co ty za MXa masz??? Nie spotkalem sie z takim co by byl szybszy od R7200. Co do R7000 to zgadzam sie - totalna klapa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ...tez mam ATI Radeon 32 DDR i karta jak na swój wiek jest super...i na pewno szybsz od MX'a...a do tego ten obraz...sam miód :-))..i żywe kolorki. P.S. Ale planuję zmainę gafiki na Radeona 8500 lub GF4Ti4200. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ...tez mam ATI Radeon 32 DDR i karta jak na swój wiek jest super...i na pewno szybsz od MX'a...a do tego ten obraz...sam miód :-))..i żywe kolorki. P.S. Ale planuję zmainę gafiki na Radeona 8500 lub GF4Ti4200. Pozdrawiam Racja,przeciez Radek DDR potrafi nawet skopac tylek GF2GTS :) ,a o MX'ien nie wspomne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Na perwno Ati 7000 będzie szybsza od MX400, do tego lebsza jakość obrazu, większe możliwości konfiguracji, wspomaganie DVD (co przy twoim procu jeszcze coś da... (w każdym razie podniesie troche jakość) Tak więc w pełni nie zgadzając się z poprzednikiem _ R7000 jest lepszym wyborem (pozatym jak by się nie patrzeć jest to produkt nowszy!) A! - i nie pchaj się w KYRO - ta karta to powoli antyk :( (chociaż kiedyś była dość dobra...) hehe... Jak R7K jest szybszy od GF2MX-400:))) to ja jestem Swiety Mikoalj:))) mama ta karte, jest niesmoaiwta do DVD i DIVX, grafiki 2D i to wszystko... chcesz sobie pograc w gry 3D i jest masakra:)) GF-2MX i wszystko:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Masz podobny sprzęt do mojego...to moze zrób testy np. w 3DMarku 2001 SE lub Vulpine GLMark i porównamy sobie. Ja mam Durona 900@1000, ATI Radeon 256 32 DDR (karta nazywa sie tak jak podałem: Radeon 256 32 DDR a nie Radeon 7200) 183/183 Mhz, 256 MB PC 133 Kingstone, płyta MSI K7T Turbo Limited Edition. P.S. Na www.benchmark.pl było zestawienie kart - i widac jasno ze taki Radek 7000 to nawet silnika T&L nie ma. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 A nie mozesz sobie troche jeszcze kasy zebrac ?? Jak nie to kup sobie GF2MX400, ale jest strasznie slaby jak na te czasy co nastaly :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Na perwno Ati 7000 będzie szybsza od MX400, do tego lebsza jakość obrazu, większe możliwości konfiguracji, wspomaganie DVD (co przy twoim procu jeszcze coś da... (w każdym razie podniesie troche jakość) Tak więc w pełni nie zgadzając się z poprzednikiem _ R7000 jest lepszym wyborem (pozatym jak by się nie patrzeć jest to produkt nowszy!) A! - i nie pchaj się w KYRO - ta karta to powoli antyk :( (chociaż kiedyś była dość dobra...) hehe... Jak R7K jest szybszy od GF2MX-400:))) to ja jestem Swiety Mikoalj:))) mama ta karte, jest niesmoaiwta do DVD i DIVX, grafiki 2D i to wszystko... chcesz sobie pograc w gry 3D i jest masakra:)) GF-2MX i wszystko:)) Chyba masz problemy z instalacja sterownikow. Ze o nieznajomosci ATI Catalyst czy tez Omega Drivers ie wspomne. Znudzilo mi sie uswiadamianie na sile. Jaki mam miec interes w tym bys mial miec lepiej??? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 1. z ATI Radeon 7k mamy 3 rodzaje: VE,LE,VIVO, oraz jeszcze taką bez żadnegto oznaczenia - brak T&L dotyczy TYLKO jednej z nich 2. Mam ATI R7200 VIVO - czyli najpełniejsza wersja, z RageTheater i innymi duperelami, do tego 32DDR, to wszystko na sprzęcie jak w specyfikacji (dla niekumatych 7200 to w podrasowany fabrycznie 7k) wyniki 3DMark2002se - zależnie od chwilowych ustawień jakości od 1200 do 2100 przy 1024/768x32 Gry takie jak Deus Ex GTA, QIII, czy SOF II chodzą MAX płynnie przy max ustawieniach jakości obrazu (zarówno w grze, jak i w driverach!) Przy wymianie karty na GF2Ultra wyniki w 3DMark-u są podobne, natomiast w SOF II, Deus i innych co bardziej wymagających gierkach niestety skacze przeraźliwie :( :( :( Ktoś się doczepi - Co to za GF że tak chodzi!!!! - ano to Elsa Gladiac Ultra :D Czy są jeszcze jakieś pytania??? DLA ZAJADŁYCH Na kompie: Dual Athlon 1800XP 1 GB DDR SCSI Ultra 166 obie karty dają max przeciąg, tyle że ATI wyrażnie (o średnio 30%) szybsza w aplikacjach graficznych takich jak PhotoShop, 3DStudio Max i inne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Z tymi kartami Ati to jest niezły bałagan. Na stronie ATI zobaczyc mozna, ze są modele ATI 7000, 7200, oraz takie jak ja mam czyli Radeon 256 32 DDR oraz SDRAM. Z kolei jak instaluje stery to wykrywają mi kartę jako 7200 :-) Pomieszanie z pokręceniam. Moja karta nie ma np. układu Rage Theater ale obsluguje T&L czego nie ma 7000. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 kupilem jakiegos radeona 7000 firmy krzak (mint czy cos). I do mx400 sie to nijak niema. Lepsza jesli chodzi o wyjscie tv. Ma troche zwalone kolory (zbyt mala kolorowosc) ale za to lepsze zarzadzanie i nie trzeba sie przelaczac tv-monitor. Na kiepskim monitorze duzo lepsza jakosc niz gf256 (krzak), natomiast z mx400(tez jakis mint) na lepszym przegrywa w jakosci. Moze taki egzemnplarz -------------------------------------------------------------- Niech sis zacznie sprzedawac to grafy stanieja :)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Radeon 7000- 64 bit SD-Ram Radeon 7200 lub Radeon 32-64 SD-Ram 128bit lub DD-Ram 64bit- na jedno wychodzi 7500, 7500 LE, 7500 LELE i 7500 BLEBLEBLE(żart :lol: ) 128 bit SD-Ram lub DD-Ram uwaga na Saphire( tylko SD-Ram!! :x ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Radeon 7000 to największy syf do gier, jaki jest na rynku!!!! Mozna go porównać właściwie jeżeli chodzi o gry to do Rivy TNT M64 ew. MX200( magistrala 64bit SD-Ram)...kaszana. Weź Kyro2 i nie zważaj, co o niej się mówi- złoty środek i do tego tańszy i szybszy!!! A jak nie, to bierz tego ATI i niech się z ciebie ludzie śmieją :lol: :lol: :lol: Wejdź na Allegro- syfu w rodzaju MX czy Ati 7000 jest od ,,chuha". Ludzie w bambuko dali się nabrać i sprzedają teraz, bo to lipa i tyle! MX przynajmniej przez jakiś czas był wystarczający......ale teraz to jest za słaby...dlatego się go pozbyłem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Radeon 7000 to największy syf do gier, jaki jest na rynku!!!! Mozna go porównać właściwie jeżeli chodzi o gry to do Rivy TNT M64 ew. MX200( magistrala 64bit SD-Ram)...kaszana. Weź Kyro2 i nie zważaj, co o niej się mówi- złoty środek i do tego tańszy i szybszy!!! A jak nie, to bierz tego ATI i niech się z ciebie ludzie śmieją :lol: :lol: :lol: Wejdź na Allegro- syfu w rodzaju MX czy Ati 7000 jest od ,,chuha". Ludzie w bambuko dali się nabrać i sprzedają teraz, bo to lipa i tyle! MX przynajmniej przez jakiś czas był wystarczający......ale teraz to jest za słaby...dlatego się go pozbyłem 8) He, ja bralem ten "syf" do ogladania filmoow... Znajdz mi cos lepszego, a nie wiem co zrobie:))) Z do gier... nie wypoweim sie... W kazdym badz razie: w 3D Marku 2001 SE nabilem cos kolo 2000 pkt... He, wynik moowi sam za siebie (880x600)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...radeon_256.html http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...adeon_7000.html http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...adeon_7200.html Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Radeon 7000 to największy syf do gier, jaki jest na rynku!!!! Mozna go porównać właściwie jeżeli chodzi o gry to do Rivy TNT M64 ew. MX200( magistrala 64bit SD-Ram)...kaszana. Weź Kyro2 i nie zważaj, co o niej się mówi- złoty środek i do tego tańszy i szybszy!!! A jak nie, to bierz tego ATI i niech się z ciebie ludzie śmieją :lol: :lol: :lol: Wejdź na Allegro- syfu w rodzaju MX czy Ati 7000 jest od ,,chuha". Ludzie w bambuko dali się nabrać i sprzedają teraz, bo to lipa i tyle! MX przynajmniej przez jakiś czas był wystarczający......ale teraz to jest za słaby...dlatego się go pozbyłem 8) He, ja bralem ten "syf" do ogladania filmoow... Znajdz mi cos lepszego, a nie wiem co zrobie:))) Z do gier... nie wypoweim sie... W kazdym badz razie: w 3D Marku 2001 SE nabilem cos kolo 2000 pkt... He, wynik moowi sam za siebie (880x600)... Ja 3DMarka to mam w .... Przy kupnie karty ide do sklepu biore 2-3 egzemplaze i testuje w chacie. Nastepnie odnosze pozostale i odbieram zalozoną kase. Do tej pory mimo ze Gforce mial wyzsze wyniki w 3DMarku to obraz przycina na tym badziewiu - nie mowiąc ze odstaje technologicznie od Ati. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja filmy na DVD i divx oglądąłem już na Cel366@ 456 + Riva TNT 16SD-Ram..nie wiem, po co te dekodery na ATI są, bo w sumie i tak teraz minimum dla proców to 1000 Mhz i nie widzę potrzeby pchać się z powodu tylko obrazu i DVD w ATI R7000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 http://www.pl.tomshardware.com/graphic/02q...acharts-05.html Pod tym adresem znalazlem porownanie roznych GPU i sie troche pogubilem. Z tego co sie zoorietowalem to R7000=Radeon VE, a Radeon=Radeon256=R7200. Czy tak? Nic juz nie wiem. A moze ktos z szanownych kolegow ma do sprzedania jakas konkretniejsza karte za rozsadne pieniadze i jest z okolic katowic lub krakowa(ewentualnie poczta)? Jakby co to podaje adres: lipny@kki.net.pl. Dzieki za wszystkie komentarze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Radeon 7000 to największy syf do gier, jaki jest na rynku!!!! Mozna go porównać właściwie jeżeli chodzi o gry to do Rivy TNT M64 ew. MX200( magistrala 64bit SD-Ram)...kaszana. Weź Kyro2 i nie zważaj, co o niej się mówi- złoty środek i do tego tańszy i szybszy!!! A jak nie, to bierz tego ATI i niech się z ciebie ludzie śmieją :lol: :lol: :lol: Wejdź na Allegro- syfu w rodzaju MX czy Ati 7000 jest od ,,chuha". Ludzie w bambuko dali się nabrać i sprzedają teraz, bo to lipa i tyle! MX przynajmniej przez jakiś czas był wystarczający......ale teraz to jest za słaby...dlatego się go pozbyłem 8) He, ja bralem ten "syf" do ogladania filmoow... Znajdz mi cos lepszego, a nie wiem co zrobie:))) Z do gier... nie wypoweim sie... W kazdym badz razie: w 3D Marku 2001 SE nabilem cos kolo 2000 pkt... He, wynik moowi sam za siebie (880x600)... Ja 3DMarka to mam w .... Przy kupnie karty ide do sklepu biore 2-3 egzemplaze i testuje w chacie. Nastepnie odnosze pozostale i odbieram zalozoną kase. Do tej pory mimo ze Gforce mial wyzsze wyniki w 3DMarku to obraz przycina na tym badziewiu - nie mowiąc ze odstaje technologicznie od Ati. Ty mowisz w sklepie ze chcesz sobie sprawdzic trzy egzemplarze i oni ci po prostu daja ?? Masz jakis dar przekonywania a moze jest jakas specjalna formulka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Radeon 7000 to największy syf do gier, jaki jest na rynku!!!! Mozna go porównać właściwie jeżeli chodzi o gry to do Rivy TNT M64 ew. MX200( magistrala 64bit SD-Ram)...kaszana. Weź Kyro2 i nie zważaj, co o niej się mówi- złoty środek i do tego tańszy i szybszy!!! A jak nie, to bierz tego ATI i niech się z ciebie ludzie śmieją :lol: :lol: :lol: Wejdź na Allegro- syfu w rodzaju MX czy Ati 7000 jest od ,,chuha". Ludzie w bambuko dali się nabrać i sprzedają teraz, bo to lipa i tyle! MX przynajmniej przez jakiś czas był wystarczający......ale teraz to jest za słaby...dlatego się go pozbyłem 8) He, ja bralem ten "syf" do ogladania filmoow... Znajdz mi cos lepszego, a nie wiem co zrobie:))) Z do gier... nie wypoweim sie... W kazdym badz razie: w 3D Marku 2001 SE nabilem cos kolo 2000 pkt... He, wynik moowi sam za siebie (880x600)... Ja 3DMarka to mam w .... Przy kupnie karty ide do sklepu biore 2-3 egzemplaze i testuje w chacie. Nastepnie odnosze pozostale i odbieram zalozoną kase. Do tej pory mimo ze Gforce mial wyzsze wyniki w 3DMarku to obraz przycina na tym badziewiu - nie mowiąc ze odstaje technologicznie od Ati. Ty mowisz w sklepie ze chcesz sobie sprawdzic trzy egzemplarze i oni ci po prostu daja ?? Masz jakis dar przekonywania a moze jest jakas specjalna formulka ?? Znajomi :oops: Ale mozna sie dogadac. Najpier bierzesz powiedzm GF4MX i placisz, niepodoba sie to bierzesz np R7500 i jak sie w koncu zdecydujesz to wbijaja to na kase i po sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Radeon 7000 to największy syf do gier, jaki jest na rynku!!!! Mozna go porównać właściwie jeżeli chodzi o gry to do Rivy TNT M64 ew. MX200( magistrala 64bit SD-Ram)...kaszana. Weź Kyro2 i nie zważaj, co o niej się mówi- złoty środek i do tego tańszy i szybszy!!! A jak nie, to bierz tego ATI i niech się z ciebie ludzie śmieją :lol: :lol: :lol: Wejdź na Allegro- syfu w rodzaju MX czy Ati 7000 jest od ,,chuha". Ludzie w bambuko dali się nabrać i sprzedają teraz, bo to lipa i tyle! MX przynajmniej przez jakiś czas był wystarczający......ale teraz to jest za słaby...dlatego się go pozbyłem 8) He, ja bralem ten "syf" do ogladania filmoow... Znajdz mi cos lepszego, a nie wiem co zrobie:))) Z do gier... nie wypoweim sie... W kazdym badz razie: w 3D Marku 2001 SE nabilem cos kolo 2000 pkt... He, wynik moowi sam za siebie (880x600)... I to ma byc wynik? Ja mam na GF256 SDR w defaultowym tescie 2950 punktow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 A ja swoj glos oddam na...CLAPA!!! CreatiV AnNHilAtoR PRo 32Mb DdR To jest machina. W wyzszych rozdzialkach jest szybszy od mx bo nie ma okrojonych pamieci clap 128bit i gfmx 64bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...