Smash Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Witam! Ile kosztuje(średnio) i czy ma jakaś specjalną nazwe kieszeń na dysk umożliwiająca podłączenie go pod port USB?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Czy chodzi ci o zewnetrzny kontroler IDE na USB (faktycznie taka kieszen na USB) troche to drogie jest, niestety ceny nie podam bo nie znam. Cos chyba bylo takiego na TomsHardware ale nie jestem pewny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 W Manhattanie można coś takiego dostac za jakieś 350-400zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Ja dałem 245 za obudowę na 5 1/4. Można włożyć zwykły dysk, albo CD. I jakbyś szukał w sklepach czy na allegro to nie jest kieszeń, tylko obudowa zewnętrzna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...