sabaru Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada Żeby mieć internet na komputerze łączę się przez WI-FI z moim ruterem. Płyta główna ma wbudowaną kartę sieciową. Sam internet jeżeli chodzi o przeglądanie stron czy oglądanie filmów działa bez zastrzeżeń. Jednak nie wiedzieć czemu w grze ETS2 nie mogę się zalogować na konto World of trucks kiedy komputer jest połączony w ten sposób z ruterem. Pojawia się komunikat że gra jest offline. Jednak kiedy udostępnię internet z telefonu na komputer to w tedy mogę się zalogować na konto w grze bez żadnego problemu. Temat założyłem w tym dziale bo to wygląda jakby był problem z samym ruterem, a nie z grą (chyba). Ktoś może miał taki problem i udało mu się to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Wygląda jakby jakieś porty były zablokowane. Miałem coś takiego z Forza Horizon 4 i gdzieś w google znalazłem jakie wyjątki trzeba było dodać. Mój router to był jakiś FritzBox edyta: aha i rozumiem że masz zaktualizowanego ETS2? Inaczej World of Trucks nie będzie działać. Ja zresztą i tak nie korzystam bo gram tylko z promods a z nim wot nie działa poprawnie. Edytowane 1 Listopada przez bamboocha przypomniało się 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabaru Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Opublikowano 2 Listopada W dniu 1.11.2024 o 20:03, bamboocha napisał: edyta: aha i rozumiem że masz zaktualizowanego ETS2? Inaczej World of Trucks nie będzie działać. Ja zresztą i tak nie korzystam bo gram tylko z promods a z nim wot nie działa poprawnie. Z automatu mi się zawsze aktualizuje więc najnowsza wersja. Tylko właśnie co konkretnie trzeba zmienić żeby to działało. Nawet nie bardzo wiem czego w necie szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Opublikowano 2 Listopada Coś takiego znalazłem link na redita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...