Caleb Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 Widzimy się niebawem 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2024 Chyba by musieli dawać zakupy ratalne pod zastaw hipoteki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2024 Przy obecnych cenach M2 w dużych miastach, to RTX 5090 będzie kosztować zaledwie tyle co 1 metr kwadratowy 😁 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 Czekamy. Szkoda, że dopiero po świętach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 Dokładniej to styczeń, ale będzie dość szybko kilka modeli - RTX 5090 32 GB, RTX 5080 16 GB, RTX 5070 Ti (jeszcze niepotwierdzona nazwa i ilość VRAM), RTX 5070 12 GB i najpewniej w lutym RTX 5060 Ti. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki_27 Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 Dla mnie żartem jest to że, RTX 5070nma mieć 12GB pamięci... pewnie i tak pod koniec 2025 wyjdzie wariant RTX 5070 Super i historia zatoczy koło jak przy serii 4000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Są niezłe rozbieżności na temat mobilnych vs pc blackwell na techpowerup.Na mobile wygląda jakby architektura dostała IPC plus 50 procent a pc bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia Mamy już potwierdzone pierwsze sample laptopów do testów na PurePC z RTX 5000, to się w lutym okaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia Jak nie wiedza ze sa dymani to niech kupują. Niezłe fikołki im w glowie porobili by kupować złomoplastik co generacje Zeby choć coś ciekawego na nim robili.Od dziecka po podstarzałego kawalera xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia NVIDIA GeForce RTX 5090, RTX 5080, RTX 5070 Ti oraz RTX 5070 - Prezentacja nowej generacji kart graficznych Blackwell https://www.purepc.pl/nvidia-geforce-rtx-5090-rtx-5080-rtx-5070-ti-oraz-rtx-5070-prezentacja-nowej-generacji-kart-graficznych-blackwell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Piszą ze 5080 Ventus ma mieć 1100gram. O ile nie bzdura bo na Forach it pełno bzdur to chyba znowu będą musieli sie pomylić z biosem xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiper09 Opublikowano Poniedziałek o 12:45 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:45 Cześć, Przymierzam się do wymiany swojej karty graficznej RTX 3070TI na 5070Ti, przy okazji czy warto od razu wymienić procesor intel i5 12600K? nie będzie powodował bottlenecku? Gram w 1440 rozdzielczości - i ewentualnie jaki procek wybrać nie z najwyższej półki? Zastanawiam się też czy dorzucić pamięć ram obecnie 16gb czy w grach nie będzie mi to robiło różnicy jak będzie 32gb? Zasilacz 750W bequiet 80 plus gold - da razie na luzie po ewentualnej wymianie karty i procka? Płyta główna - MSI PRO Z690-A DDR4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano Poniedziałek o 12:52 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:52 Jeszcze nie ma 5070ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiper09 Opublikowano Poniedziałek o 13:08 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 13:08 Tak wiem, ale za chwilę będzie także szukam już informacji 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano Poniedziałek o 13:13 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 13:13 Nie ma testów chodzeń to co tu doradzić.Bierz 3.5 slota.wentyatory pewniak asus ,msi ,gigabyte ,reszta unknow Niestety 3 święta ma serwis w polsce i beda lutować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano Poniedziałek o 13:14 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 13:14 Dorzuć ramu do 32gb, procek zostaw. Ja w swoim mam 7500f plus 4080S i wszystko fajnie śmiga. Kupiłem na przetrwanie do czasu zakupu 9800x3d a tu taka miła niespodzianka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiper09 Opublikowano Poniedziałek o 13:24 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 13:24 9 minut temu, Grolshek. napisał(a): Dorzuć ramu do 32gb, procek zostaw. Ja w swoim mam 7500f plus 4080S i wszystko fajnie śmiga. Kupiłem na przetrwanie do czasu zakupu 9800x3d a tu taka miła niespodzianka. I o taką odpowiedź mi chodziło, dzięki bardzo. 10 minut temu, karro napisał(a): Nie ma testów chodzeń to co tu doradzić.Bierz 3.5 slota.wentyatory pewniak asus ,msi ,gigabyte ,reszta unknow Niestety 3 święta ma serwis w polsce i beda lutować Tak wiem, ale bardziej mi chodzi o to czy warto wymienić procka czy dalej ten intel sobie poradzi i jak z ramem, nie trzeba mieć testów nowych kart chyba do tych odpowiedzi? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano Poniedziałek o 13:29 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 13:29 Pewnie nie warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano Poniedziałek o 13:36 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 13:36 A i jeszcze jedno. Jak dorzucisz do 32 giga i kupisz 5070Ti odpal jakiegoś Cyberpunka i popatrz na wykorzystanie karty graficznej w rozdzielczości jakiej grasz. Jak będzie w okolicach 90% plus to wszystko będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiper09 Opublikowano Poniedziałek o 18:13 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:13 Zasilacz mam jednak 650W także pytanie czy kupić od razu 850W czy wystarczy 750W? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano Wtorek o 13:26 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 13:26 https://www.x-kom.pl/g-5/c/346-karty-graficzne-nvidia.html?f1702-uklad-graficzny=324254-geforce-rtx-5090 jest z czego wybierać,pełne obłożenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiper09 Opublikowano Wtorek o 22:56 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 22:56 Jeszcze myślę nad zmiana obudowy mam Armisa AR 7, na co lepszego mogę wymienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...