karro Opublikowano Niedziela o 15:17 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 15:17 (edytowane) 10 minut temu, pitol321 napisał(a): Dowodzić nie muszę niczego, po prostu opisuję czego doświadczyłem sam i inni. ale ze co ,nie mogą tak robić? Edytowane Niedziela o 15:20 przez karro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano Niedziela o 16:48 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 16:48 A czy ja gdziekolwiek napisałem, że owocowy sklep czegokolwiek nie może robić? Ja po prostu odpowiadałem na post i pytanie o dowody moich słów. A to czy, zezwalanie na zakup, przed premierą jest ok, niech każdy sam sobie odpowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano Niedziela o 17:05 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:05 Jeśli to zreaizuja to niewidze problemu Czasy plandemii raczej sie nie powtórzą przez dekade.Tym bardziej teraz jak Trump ma nalane na WHO chyba ze dostanie pstryczka w nosek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Ciekawe jaka szansa będzie na ustrzelenie RTX 5080, we czwartek. Ze względu na miejsce w budzie, muszę celować w coś trochę krótszego, jak Founders czy MSI gaming Trio OC. Ciekawe jak wypadną jutrzejsze testy 5080, bo podobno producenci trochę odwalili manianę, z chlodzeniami i generalnie dość sporo niedociągnięć mają mieć, w porównaniu do FE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, pitol321 napisał(a): Ciekawe jak wypadną jutrzejsze testy 5080, bo podobno producenci trochę odwalili manianę, z chlodzeniami i generalnie dość sporo niedociągnięć mają mieć, w porównaniu do FE. Najpierw to warto zobaczyć wykresy wydajności, bo chłodzenia jak chłodzenia, ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Tego też się generalnie spodziewam, że wydajnościowego szału nie ma... Ale przesiadka z 3080, to co innego niż gdybym z 4080 chciał kartę zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, pitol321 napisał(a): Ciekawe jak wypadną jutrzejsze testy 5080, bo podobno producenci trochę odwalili manianę, z chlodzeniami i generalnie dość sporo niedociągnięć mają mieć, w porównaniu do FE. niby jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Okaże się jutro, co i jak... Caleb też widać trochę hamuje entuzjazm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 27 minut temu Zgłoś Opublikowano 27 minut temu widzieliście ventusa 5080? Jaki śledz xD Nawet z wentylatorami msi ładnie tam nakreci decybeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...